facebook

У Рівному збили ветерана війни на Донбасі: з’явилися деталі трагедії

Військовослужбовцем, якого в ніч на 2 січня у місті Рівному збив нетверезий чоловік із посвідченням “помічника ексдепутата”, виявився 27-річний солдат гірничо-штурмової бригади Артем Фурманчук. Внаслідок наїзду військовий отримав тяжку відкриту черепно-мозкову травму, травму грудної клітини, пневмоторекс, перелом кісток тазу та стегна.

Про це йдеться у матеріалі ТСН. Як уточнили журналісти, загиблий служив за контрактом у зоні проведення Операції Об’єднаних сил на Донбасі вже сім років. У регіон чоловік приїхав на тижневу відпустку. Після нього Фурманчук мав повертатися на службу.

Джерела видання повідомили, що ймовірний винуватець аварії, якого засікли за кермом у стані алкогольного сп’яніння, намагався пересісти на заднє пасажирське сидіння. Прилад показав у нього 2,10 промілі алкоголю.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як пишуть журналісти, родичі водія вже зверталися до родини загиблого і висловили готовність заплатити моральну компенсацію. За інформацією Rivne.media, водія нібито звати Роман Головін і йому вже оголосили підозру.

До лікарні потерпілого доправили у дуже тяжкому стані. Там він помер від травм. У Артема залишилися дружина та семирічний син.

Як уточнило видання “РадіоТрек”, Артем Фурманчук був сьомим сином у багатодітній родині та приїхав до молодшої сестри Діани на новорічні свята. Контрактник вісім місяців перебував на передовій, а всього служив у ЗСУ майже 10 років.

Нагадаємо: аварія сталася на вулиці Соборній у Рівному. Водій скоїв наїзд на чоловіка, який перебігав дорогу у невстановленому місці, після чого намагався втекти. Інцидент потрапив у поле зору патрульного екіпажу, який негайно розпочав гонитву.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Рівному збили ветерана війни на Донбасі: з’явилися деталі трагедії