facebook

Місячний календар стрижок на лютий 2024: найкращі дні для стрижки та фарбування

Місячний календар стрижок на лютий 2024 допоможе розпланувати похід до перукаря.

Місяць впливає все життя Землі. Здоров’я та стан волосся також залежить від місячних фаз. Наприклад, у період зростаючого Місяця волосся погано тримає форму, але швидко відростає, а в спадний місяць добре завивається і росте повільно. Місячний календар допомагає вибрати найкращі дні для походу до перукаря, щоб результат порадував.

Ми склали місячний календар стрижок на лютий 2024 року з урахуванням днів тижня та знаків Зодіаку, в яких буде місяць. Цей список підкаже, в які дні можна сходити до перукаря, а коли краще не робити стрижку та фарбування.

Коли не можна стригти волосся в лютому
В деякі дні якість волосся сильно погіршується, тому візит в перукарню краще скасувати в такі дні лютого:

2 лютого – у цей день місяць увійде в знак Скорпіона, через що результати всіх стрижок та фарбувань стануть непередбачуваними. Хімічні процедури нашкодять волоссю сильніше, ніж зазвичай. Рекомендується відкласти стрижку, якщо ви плануєте важливу зустріч.
4 лютого – під впливом знака Стрільця волосся після вкорочування відросте нерівним і ослабленим, а укладання протримається недовго. Фарбувати волосся не рекомендується, інакше новий колір швидко потьмяніє.
6 лютого – і стрижка, і фарбування не виправдають очікувань, тож їх краще відкласти. Більше того, будь-яка зміна зачіски у цей день може погіршити настрій та позбавити енергії.
16 лютого – місячний календар стрижок не рекомендує стрижку та фарбування у цей день – вони принесуть розчарування та погіршать здоров’я коренів.
25 лютого – цей день випадає на шістнадцяту місячну добу, яка вважається несприятливою для стрижки. Якщо вкоротити волосся, то воно стане слабким і тонким. Фарбувати волосся можна, але лише у близькі до “рідного” відтінки.
Також не варто робити складну зачіску щоп’ятниці, оскільки результат буде непередбачуваним.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Коли стригтися в лютому 2024
Наступні дні вважаються найвдалішими для оновлення зачіски:

1 лютого – добрий день для тих, хто хоче відростити довгу шевелюру. Після вкорочування волосся почне рости швидше, але при цьому погано триматиме завивку. Можна проводити фарбування, але лише у світлі тони.
7 лютого – Місяць увійде у знак Козерога, через що волосся стане слухняним і м’яким, а будь-які оздоровчі процедури принесуть подвійну користь. Усе фарбування, навіть найскладніше, пройде вдало, а хімічна завивка завдасть менше шкоди.
13 лютого – чудовий день для фарбування – воно пройде дуже вдало, навіть якщо ви захочете кардинальних змін. Стрижка також закінчиться успішно, надихне та додасть енергії.
15 лютого – вкрай вдалий день для фарбування та стрижки. Будь-які зміни зачіски принесуть задоволення та позитив. Добре пройде зафарбовування сивини та освітлення.
17 лютого – хороша дата для укладання та завивки. Волосся в цей день саме по собі стане кучерявим, тому випрямляти його не варто. Стрижка буде корисною для кінчиків та густоти волосся.
19 лютого – не дуже вдалий день для укладання, зате оздоровчі процедури, масажі та маски будуть удвічі кориснішими. Фарбувати волосся рекомендується рослинними барвниками (хною та басмою).
20 лютого – стрижка цього лютневого дня зробить волосся густішим і здоровішим. Дата дуже вдала для будь-яких експериментів. Можна пофарбуватися в новий колір або зробити незвичайну зачіску.
22 лютого – Місяць знаходиться у знаку Лева, який дуже сприятливо впливає на волосся. Це найкращий день лютого для походу до перукарні. Будь-які процедури з волоссям будуть вдалими.
24 лютого – оновлення стрижки наповнить вас позитивом та підніме самооцінку. Після вкорочування волосся оздоровиться і почне швидше рости, а завивка протримається довго. Дуже вдало пройде фарбування в руді та світлі відтінки.
Також хороші дні, коли стригтися в лютому 2024, – це всі суботи. У ці дні волосся стає слухняним і здоровим.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Місячний календар стрижок на лютий 2024: найкращі дні для стрижки та фарбування