facebook

“Останній день зими приголомшить Україну, цей регіон накриє дощ”: де чекати на мороз у -20 градусів і снігопад?

Наближається весна, однак залишився ще останній день зими. Раніше синоптики у лютому фіксували холод, який сягав -39 градусів. Фахівці пояснили, чи слід чекати 29 лютого на раптове похолодання.

Як інформує “НВ”, синоптикиня Наталка Діденко розповіла про погоду в останній день зими з морозами в одному регіоні та порадувала прогнозом на 1 березня — буде багато сонця і тепла.

“Зима завтра вже з вокзального перону махатиме нам теплою ручкою, буде в Україні +7+12, а в західних областях +12+18 градусів. Карта.

Ми не те, щоб зовсім не будемо сумувати за нею, вона в дечому виявилася легшою, ніж ми думали у минулому листопаді, просто завжди, якщо хтось від’їжджає, стоїш і думаєш — коли вже той поїзд нарешті поїде?

Хай собі закриває валізу, ми запхнемо її (валізу) у багажник і підсадимо стареньку у вагон радо.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

І не без полегшення помахаємо круглому зморшкуватому обличчю у вікні.

Я сказала вже про завтрашню денну температуру повітря, яка буде досить високою, проте ночі ще холодні і найближчої, наприклад, на сході очікується -2−5 градусів.

Антициклон й надалі впливатиме на українську синоптичну ситуацію — 29-го лютого опадів не передбачається.

Хіба хвостик атмосферного фронту зумовить невеликий дощ на Волині та Рівненщині.

У Києві завершальний день календарної зими буде сухим, із сонячними проясненнями, свіжим вночі, близько нуля, та достатньо теплим вдень, близько +10 градусів.

Першого березня (ура!) в Україні буде багато сонця, +6+12 градусів, на заході +12+18 градусів. І під ногами кущиками — ніжна маленька зелена травичка”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Останній день зими приголомшить Україну, цей регіон накриє дощ”: де чекати на мороз у -20 градусів і снігопад?