facebook

Невимовна біль та непоправна втрата, загинув боєць з Калуської громади Мар’ян Русинкевич

Про загибель військовослужбовця 29 лютого 2024 року повідомила дружина та численні побратими.

У скорботі від втрати Героя — дружина та двоє дітей, рідні, друзі і побратими, повідомляють “Вікна”.

За офіційною інформацією, молодший сержант Мар’ян Русинкевич на захист рідної землі став у вересні 2022 року. Самовіданно служив бойовим медиком стрілецького взводу військової частини.

Відданий військовій присязі, загинув 25 лютого 2024 року при виконанні бойового завдання у Запорізькій області.
У дописі дружини Соломії Русинкевич йдеться про те, що Мар’ян залишив це життя з найкращими, як і хотів:

“Ти найкраще, що сталося зі мною в цьому житті, ти той, хто навчив жити й цінувати життя. Ти ідеш дуже швидко від нас. Ти залишив це життя з найкращими, так як ти і хотів. Як сказав один твій найближчий і найкращий побратим — ти залишив мені дві покращені свої копії. Тепер я за двох і обіцяю, тобі що вони виростуть достойними!!! Я люблю тебе і буду любити до того часу, поки моє серце б’ється!!! Ти найкращий!!!! Легких тобі хмаринок!”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Слонику, мій любимий слонику, твій бій закінчено, друже. Дякую долі, що звела мене з тобою, я мав за честь стояти з тобою пліч-о-пліч в одних окопах! Ти був справжнім другом, побратимом, найкращим батьком та чоловіком! З гордістю можу говорити, що був твоїм другом. А скільки ми будували планів… І правду кажуть, війна забирає найкращих… Ти був найкращий!!! Тепер ти там, там з нашими побратимами… Люди живуть поки їх пам’ятають, а я тебе пам’ятатиму вічно, вічна пам’ять тобі, друже, пробач що мене не було поруч…”

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Невимовна біль та непоправна втрата, загинув боєць з Калуської громади Мар’ян Русинкевич