facebook

Штрафи можна ліпити через одного: поліція взялася жорстко перевіряти водіїв

Що відбувається?

Поліція жорстко взялася за перевірку водіїв
В Україні, щоб знизити кількість аварій на дорогах, запроваджено багато правил та штрафів за порушення. І ось, як стало відомо, патрульні намагаються убезпечити рух і стали жорсткіше перевіряти всіх водіїв. Про це повідомляє Патрульна поліція Києва у Телеграм-каналі.

Патрульні продовжують стежити за дотриманням водіями правил дорожнього руху на вулицях столиці, зокрема, виявляють порушення на смузі, призначеній для руху маршрутних транспортних засобів. Це прямо рух по ній, а також зупинка та стоянка.

За це порушення відповідно до ч. 3 ст. 122 КУпАП передбачено адміністративну відповідальність у вигляді штрафу. Сума штрафу складає 6880 грн. Для того, щоб не витрачати зайві гроші на штраф, краще водіям дотримуватися правил дорожнього руху.

Водіїв можуть оштрафувати за відмову пред’явити документи на вимогу патрульних. За відмову водія пред’явити поліцейському посвідчення водія, реєстраційного документа на транспортний засіб, а також страхового поліса передбачено покарання у вигляді накладення штрафу у розмірі 425 грн.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тобто законом передбачено пряму відповідальність за відмову пред’явити документи.

Статтею 185 КУпАП передбачено адміністративну відповідальність за злісну непокору вимогам поліцейського при виконанні ним службових обов’язків у вигляді штрафу від 136 до 255 гривень або громадські роботи від 40 до 60 годин.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Штрафи можна ліпити через одного: поліція взялася жорстко перевіряти водіїв