facebook

5 способів перевірити автомобіль на штрафи: повинен знати кожен водій

Корисна інформація для власників автотранспорту

Громадяни України мають можливість швидко та самостійно перевірити свої автомобілі щодо наявності штрафів за порушення правил дорожнього руху (ПДР). Це можна зробити через кілька додатків та сервісів, таких як Дія, сайт Міністерства внутрішніх справ, додаток Штрафи правил дорожнього руху, особистий кабінет водія, а також Приват24 та Monobank. Про це повідомляє OBOZ.UA.

Додаток Дія

Після встановлення цієї програми ви отримуватимете повідомлення про штрафи безпосередньо на свій смартфон. Якщо дані посвідчення водія не завантажилися автоматично, їх можна додати вручну. У розділі “Послуги” – “Штрафи за порушення правил дорожнього руху” ви зможете перевірити наявність штрафів та вибрати зручний спосіб оплати.

Сайт МВС

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

На сайті Головного сервісного центру МВС можна перевірити наявність штрафів, ввівши такі дані: номер автомобіля; дані паспорта власника ТЗ; дані посвідчення водія; серія та номер постанови про накладення штрафу. Крім основної інформації, ви отримаєте фотозвіт та подробиці про порушення правил дорожнього руху. Оплата на сайті МВС зручна тим, що: – при оплаті протягом 10 робочих днів сума знижується на 50%; реквізити заповнюються автоматично.

Додаток Штрафи правил дорожнього руху

Це офіційний мобільний додаток від МВС, в якому ви знайдете всі постанови щодо вашого автомобіля. Тут можна відразу сплатити штраф онлайн, а також отримувати інформацію про нові порушення правил дорожнього руху після оформлення підписки.

Приват24 або Монобанк

Банківські програми також надають інформацію про штрафи. За ідентифікаційним кодом система виведе інформацію про ваші штрафи, а сплатити їх можна за допомогою будь-якої картки.

Особистий кабінет водія

Щоб увійти до особистого кабінету водія, необхідно перейти за посиланням: https://e-driver.mvs.gov.ua/login

Для цього знадобиться електронний цифровий підпис або BankID. У розділі “Мої останні штрафи” та “Мої протоколи” ви знайдете всю актуальну інформацію про ваші порушення правил дорожнього руху.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

5 способів перевірити автомобіль на штрафи: повинен знати кожен водій