facebook

Кінець війни в Україні: буде і кара і справедливість, коли розпочнеться

Пророцтво індійського пророка

Коли в Україні закінчиться війна: буде кара та справедливість
З українцями поділилися новим пророкуванням щодо закінчення війни. Згідно з інформацією, важливим моментом стане несподівана заява країни-агресора щодо готовності до переговорів без попередніх умов. Це стане можливим завдяки посиленню санкційного тиску та внутрішньополітичної нестабільності. Про це повідомляє індійський пророк Ануграх Шакті.

Варто зазначити, що пророцтва та пророцтва Ануграха вражають своєю точністю та глибиною, набуваючи йому репутації одного з найбільших пророків нашого часу. Зокрема, це пророцтво розкриває не лише майбутнє нації, а й представляє глибокий погляд на те, як зміни, що відбулися, вплинуть на весь світовий порядок.

Серед численних відкриттів, якими Ануграх поділився зі світом, одне просто, що особливо відрізняється. Воно стосується країни, затягнутої в агресію війни та страждань, але на порозі великих змін України.

Пророк Ануграх поділився пророцтвом, яке пророкує багато випробувань і перемогу над ворогом:

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Це епоха величезних випробувань для України, війни та конфлікти, які не лише спустошують землю, а й відчувають дух народу”.

Ануграх каже, що саме через ці важкі шляхи Україна набуде своєї твердої сили. Об’єднані спільним болем та сподіванням, українці стають втіленням відваги, обстоюючи своє право на свободу та незалежність.

“Покарання і небесна справедливість не змусить себе чекати, адже покарання від Всевишнього неминуче спіткає агресорів”, – каже пророк. Він каже, що ті, хто приносить війну та страждання, зазнають моральних та матеріальних втрат, підкреслюючи, що всі несправедливі дії будуть покарані.

Ясновидець передбачав, що пробудження та підтримка друзями України у цей час відіграє ключову роль. Він також передбачив кульмінаційний момент у боротьбі за мир – “момент перелому, коли світло перемоги почне проганяти пітьму”.

Він вказує, що переломним моментом стане несподівана заява лідера країни-агресора про готовність до переговорів без попередніх умов, що стане можливим через посилення тиску санкцій та внутрішньополітичну нестабільність у його власній країні.

Пророк додає, що найближчі місяці стануть вирішальними у боротьбі за свободу та справедливість.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кінець війни в Україні: буде і кара і справедливість, коли розпочнеться