facebook

Блокування карток, водійських прав, переміщення: у Раді по-новому пропишуть покарання для ухилянтів

Подробиці

Які зміни будуть для українців
Знімаються пропозиції щодо заморожування рахунків, банківських карток, обмежень щодо виїзду за кордон та керування автомобілем для ухилянтів. Про це написав Гончаренко на своїй сторінці в соціальній мережі.

Так ось, Гончаренко повідомив, що на засіданні комітету з нацбезпеки та оборони з перевагою в один голос пройшла правка, яка виключає з тексту законопроекту весь розділ змін до Кодексу адміністративного судочинства.

“Тільки що на засіданні комітету з нацбезпеки і оборони з перевагою в ОДИН голос пройшла правка, яка ВИКЛЮЧАЄ з тексту законопроекту весь розділ змін до Кодексу адміністративного судочинства!

Таким чином знімаються пропозиції по замороженню рахунків, банківських карток, обмежень по виїзду за кордон та керування автівкою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Голосування в Комітеті – 7 за, 6 проти.

Після цього засідання було перервано, а потім і закрито головою комітету.

Щось пішло не за планом)

Продовження засідання завтра”, – пише він.

Натомість Безугла пише таке:

“Відбулось те, на чому я наполягала самого початку: після тижнів «бла-бла» про мобілізацію Комітет Верховної Ради України з питань національної безпеки, оборони та розвідки таки почав розгляд КОНКРЕТНИХ правок і спіткнувся на першому ж питанні, яке подавалося, як підготовлений «обговорений» «тематичний блок»:) А виявилось витратою часу… Сьогодні на обмеження прав громадян за зверненням ТЦК СП не вистачило голосів. Норма виключена. У голови комітету паніка (?) — засідання закрили.

Я голосувала за зняття норми, бо вона прописана некоректно і не корелює з КУпАП та ККУ, а без відповідальності — це просто вийшла б репресивна політична заява і породила б додаткові корупційні ризики, наче в ТЦК СП їх нам вже мало”

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Блокування карток, водійських прав, переміщення: у Раді по-новому пропишуть покарання для ухилянтів