facebook

За гроші, за блатом, мажорні родичі: хто реально служить у ТЦК – військові розкрили правду

Подробиці

Військовий розповів історію, як він опинився на службі у ТЦК
У Оперативному командуванні Захід розвінчали поширений міф у тому, що “в ТЦК служать за знайомством, за гроші чи родичі генералів”.

Зокрема, військовий Володимир Малицький із Херсонської області розповів свою історію про службу у ТЦК. За його словами, після окупації будинку чоловікові вдалося вибратися звідти, після чого він дістався Чернівців і прийшов до ТЦК добровольцем.

Після навчального центру Володимир потрапив на службу до 14-ї омбр імені князя Романа Великого. Під час виконання бойових завдань воїн отримав два поранення. Після цього військового перевели на службу до Чернівецького ТЦК.

“Перше поранення було у Балаклійському районі Харківської області, друге – Бахмутський район, Берестове. Контузії, сідничний нерв пошкодило. На фронт добровольцем сам прийшов, точніше приїхав з окупованої території Херсона, щоб воювати”, – розповів Володимир Малицький.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Більшість військовослужбовців ТЦК з бойовим досвідом і мають поранення. Історія Володимира – це не виняток, а правило”, – йдеться у повідомленні.

В ОК Захід також закликали перевіряти інформацію та не вестись на ворожу пропаганду.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

За гроші, за блатом, мажорні родичі: хто реально служить у ТЦК – військові розкрили правду