facebook

Скільки насправді учасників бойових дій працює у ТЦК — дані ЗСУ

Співвідношення військовослужбовців ТЦК, які є учасниками бойових дій, до їх загальної чисельності складає 46,2%.

Менше половини від загальної кількості працівників Територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки є учасниками бойових дій.

Про це повідомила народна депутатка з фракції “Слуга народу” Галина Третьякова, опублікувавши офіційну відповідь на її запит від т.в.о головнокомандувача ЗСУ генерал-майора Анатолія Баргилевича.

За офіційними даними Збройних сил України, процентне співвідношення військовослужбовців ТЦК, які є учасниками бойових дій, до їх загальної чисельності складає 46,2%.

Галина Третьякова також опублікувала інформацію щодо кількості військових пенсіонерів віком до 60 років, які повернулися на військову службу після оголошення воєнного стану.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Таких в Україні виявилося тільки 5 410 осіб. Усі інші отримують пенсію за вислугу років відповідно до закону України “Про пенсійне забезпечення осіб, звільнених з військової служби, та деяких інших осіб”.

“Щойно Веніславський Федір звинуватив мене, що начебто я розповсюджую фейки про військових пенсіонерів, яких у віці ДО 60 років більше 200 000. Ось доказ, що ніяких фейків нема. Середній вік військових пенсіонерів 45-47 років. З них лише 5410 – в ЗСУ”, – написала у соцмережі народна депутатка.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Скільки насправді учасників бойових дій працює у ТЦК — дані ЗСУ