facebook

“Шалений холод пре в ці області України, прогноз приголомшив навіть синоптиків”: де буде мороз у -15 градусів і снігопад?

Синоптики кажуть про тимчасове похолодання, з яким декотрим українцям доведеться зіткнутися прямо завтра. За історію спостережень у березні фіксували навіть -31 градус морозу. Чи потрібно готуватися до подібної несподіванки від природи й цього року?

Як інформує “РБК-Україна”, завтра, 26 березня, в Україні вимальовується так звана “холодна смуга” з областей, де температура повітря буде в рази нижчою, ніж скрізь. А вночі місцями можливий навіть сніг.

Про це повідомляє синоптикиня Наталка Діденко.

“26 березня температура повітря в Україні очікується протягом дня +9…+13 градусів, а вздовж смуги Сумщина – Черкащина – Херсонщина аж до Криму буде трохи свіжіше, +6…+9 градусів”, – розповіла вона.

За даними синоптика, дощі пройдуть у східних областях, у більшості центральних (окрім Вінниччини), місцями у північних областях та на півдні, окрім Одещини.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“У нічні години ще навіть подекуди ймовірний мокрий сніг. На заході завтра – без опадів, навіть із сонечком”, – додала Діденко.

У Києві у вівторок дощ ймовірний вночі та вранці, вдень без опадів. Максимальна температура повітря передбачається в межах +10 градусів.

Погода в Україні найближчими днями

Як зазначила синоптик Наталка Діденко, схоже, що холод нарешті завершується, принаймні, в найближчій перспективі.

Далі, аж до початку квітня, нас очікують чудові +15….+22 градуси!” – констатувала Діденко.

Зазначимо, що в Україні на цьому тижні очікується справжнє літнє тепло. Подекуди синоптики прогнозують температуру повітря до +26 градусів. Так, синоптик Ігор Кібальчич передбачає теплі дні в Україні в кінці березня. Температура місцями може досягти +23 градусів.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Шалений холод пре в ці області України, прогноз приголомшив навіть синоптиків”: де буде мороз у -15 градусів і снігопад?