facebook

Жінки напали на автомобіль ТЦК: військкомат звернувся до поліції (ВІДЕО)

У мережі поширилося відео, на якому кілька жінок оточили автомобіль ТЦК та СП (військкомату) в сусідній Хмельниччині, а одна з них побила вікна. В обласному військкоматі заявили, що звернулися до представників поліції та очікують на розслідування інциденту.

На відео декілька жінок напали на машину кольору хакі із зображенням білого хреста. В автомобілі перебували щонайменше двоє співробітників ТЦК. Кадри показують, як одна із жінок, озброївшись палицею, почала бити вікна автівки, після чого чоловік у військовій формі, який був на водійському місці, вибіг геть.

У місцевих Telegram-каналах пишуть, що сталося це в селі Кунів Шепетівського району Хмельницької області.

З відео достеменно не зрозуміла причина конфлікту, хоча місцеві медіа припускають, що жінки не задоволені мобілізаційними заходами.

У Хмельницькому обласному ТЦК та СП відреагували на ситуацію, заявивши про “апад групою агресивних місцевих мешканок” на військовослужбовців Шепетівського районного ТЦК під час проведення “заходів оповіщення”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

У військкоматі кажуть, що внаслідок дій жінок пошкоджений службовий автомобіль, тому на місце події викликали представників поліції.

“Переконані, що правоохоронні органи повно та всебічно проведуть розслідування та нададуть об’єктивну правову оцінку діям вказаних осіб. Нагадуємо, що за перешкоджання проведення заходів із мобілізації передбачено кримінальну відповідальність”, — резюмували в ТЦК.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Жінки напали на автомобіль ТЦК: військкомат звернувся до поліції (ВІДЕО)