facebook

Собачий холод, дощ і навіть мокрий сніг: синоптики попередили про погоду

Негода в Україні!

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 4 квітня. В Україні суттєве похолодання.

Важливо!!! Спостерігається підвищення рівня води в річках України. Можливі паводки та затоплення. Зберігайте високий рівень обережності.

Крім того, значна сніголавинна небезпека спостерігається на високогiр’ї Iвано-Франкiвської та в східній частині Закарпатської областей. Можливе сходження лавин. Прогулянки в горах категорично заборонені.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Сьогодні, 4 квітня, в Україні мінлива хмарність. У західних, вночі і у північних областях місцями невеликий короткочасний дощ. Місцями навіть можливий мокрий сніг. А на решті території без опадів.

Вітер південно – західного напрямку з переходом в північно – західний та зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду. Вночі у північних, а вдень у північно -східних та східних областях подекуди його пориви ще сягнуть 15 – 20 метрів за секунду.

Температура повітря в нічний час доби зафіксувалася на рівні +2 – +7 градусів, а вдень варто розраховувати в переважних показниках на +13 – +18 градусів тепла. Найтепліше прогнозується на півдні та сході країни – до +20 – +22, а найпрохолоднішим повітря буде у північних регіонах – +7 – +12.

 

У Києві сьогодні, 4 квітня, мінлива хмарність. Вночі пройшов невеликий дощ, а вдень опадів не прогнозується. Вітер південно – західного напрямку з переходом на північно-західний та зі швидкістю 7 – 12 метрів за секунду. Температура повітря по області вночі має показники +2 – +7 градусів, а вдень стовпчики термометрів піднімуться до +7 – +12. У Києві вночі прогнозується +5 – +7 градусів тепла, а вдень варто розраховувати на максимальні +10.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Собачий холод, дощ і навіть мокрий сніг: синоптики попередили про погоду