facebook

Дiстaвaйтe пухoвики – влупить потужне похолодання: штормові пориви вітру звалять з ніг

Укргідрометцентр повідомив про погоду на сьогодні, 5 квітня. В Україні в повітрі «мінуси». Саме так, прогнозується суттєве зниження температури повітря. Схоже, що багато хто з нас вже сильно зрадів майже літньому теплу, при + 20 градусах. Проте вже в середу, 3 квітня, в Україні трохи погіршиться погода. Температура повітря вночі та вранці становитиме +5…+10 °C, а в північних областях можливі штормові пориви вітру 15-20 м/с.

Важливо!!! Спостерігається підвищення рівня води в річках України. Можливі паводки та затоплення. Зберігайте високий рівень обережності.

Крім того, значна сніголавинна небезпека спостерігається на високогiр’ї Iвано-Франкiвської та в східній частині Закарпатської областей. Можливе сходження лавин. Прогулянки в горах категорично заборонені.

Сьогодні, 5 квітня, в Україні хмарна погода з проясненням. У західних регіонах, а вдень і в Одеській, вінницькій та Житомирській областях, пройде невеликий дощ. Більш помірним він буде в Карпатах та на Закарпатті. Решта території країни проживе цей день з сухою погодою.

Вітер південно-західного напрямку та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду. На Лівобережжі він буде північний, але швидкість не зміниться.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Температура повітря в нічний час доби в переважних показниках показала +1 – +6 градусів тепла. А у північних областях мороз: стовпчики термометрів зафіксували 0 – -2 градуси. Вдень потепліє і повітря прогріється до +11 – +16 градусів тепла. На Закарпатті та у південній частині в нічний час доби +4 – +9 градусів, а вдень варто розраховувати +15 – +20.

На високогір’ї Карпат дощ з мокрим снігом, а температура повітря вночі близько 0 градусів, вдень же +2 – +7 градусів тепла.

У Києві сьогодні, 5 квітня, хмарна погода з проясненням. Опадів не прогнозується. Вітер південно – західного напрямку та зі швидкістю 5 – 10 метрів за секунду. Температура повітря в нічний час доби по області має показники -2 – +3 градуси, а вдень стовпчики термометрів покажуть +11 – +16 градусів тепла. У Києві вночі 0 – +2 тепла, а вдень +13 – +15.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дiстaвaйтe пухoвики – влупить потужне похолодання: штормові пориви вітру звалять з ніг