facebook

Історії успіху в бізнесі світового масштабу: добірка книг

Як правильно побудувати бізнес? Що потрібно робити, щоб персонал працював на 100%? Як стати справжнім лідером? Багато людей задають собі ці запитання, але не кожен знаходить на них відповіді. Тому сьогодні пропонуємо вам ознайомитись з історіями успіху в бізнесі світового масштабу. Своїми секретами та принципами поділяться Стів Джобс, Генрі Форд, Джек Ма та інші відомі особистості.

Сьогоднішня добірка присвячена бізнесу. Ви дізнаєтесь, що потрібно робити, щоб стати справжнім лідером, чого очікують від вас працівники, як поводитись при появі труднощів та не піти на дно. Вашими вчителями стануть найвидатніші люди в сфері бізнесу, а їхні історії не лише надихатимуть, але й стануть справжніми посібниками з дієвими порадами.

Будьте певні, ці книги про бізнес не будуть зайвими на вашій книжковій полиці.

Генрі Форд “Моє життя і робота”

Ще за життя Генрі Форда вважали самітником, він завжди намагався уникати зустрічей з журналістами. Але, незважаючи на це, свої погляди та думки виклав на сторінках єдиної книги “Моє життя та робота”.

Він вважав, що найважча робота людини — навчитись мислити, і саме через це на сьогодні у нас дуже мало мислителів. Форда цікавили складні питання. Наприклад, чому у світі існує бідність, де знаходиться кнопка в фінансовій системі, і як вона виглядає, натиснувши на яку, країни потрапляють під контроль кількох людей. Окрім цього, читач дізнається, чому інвестиція в дітей — найкращий вибір, чи потрібні людству автомобілі, хто такий ідеальній продавець у компанії Форда, та багато іншого.

Книга призначена не лише для тих, хто цікавиться життям відомих особистостей, а й для власників бізнесу, топ-менеджерів та автомобілістів.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.
yakaboo.ua →120 грнrozetka.com.ua →130 грнrozetka.com.ua →133 грн

Ласло Бок “Робота рулить! Уроки Google. Правила гри у команді мрії”

Якщо ви хочете змінити те, як працюєте, чи шукаєте нових співробітників, тоді книга Ласло Бока, директора Google по роботі з персоналом, “Робота рулить! Уроки Google. Правила гри у команді мрії” саме для вас.

Життя людей, які працюють в Google, тісно пов’язане з роботою, а все тому, що їх роботодавець — мрія для кожного, адже він постійно удосконалює умови праці і середовище для розвитку.

Автор, опираючись на власний досвід, показав, що потрібно робити, щоб робота стала більш ефективнішою, а працівники — почувались щасливими.

yakaboo.ua →180 грнrozetka.com.ua →183 грн

Девід Йоффе, Майкл Кузумано “Стратегії геніїв. П’ять найважливіших уроків від Білла Ґейтса, Енді Ґроува та Стіва Джобса”

Усі, мабуть, знають, що найкраще вчитись у тих людей, які досягнули успіху, зрозуміли певні аспекти роботи та розробили власні стратегії. Тож ця книга американських професорів відкриє перед читачем світ, в якому жили і керували своїми компаніями троє найбільших інноваторів свого часу — Білл Ґейтс, Енді Ґроув та Стів Джобс.

Вона стане в нагоді як тим, хто лише починає свій шлях керівника, так і керівникам сучасних транснаціональних корпорацій.

yakaboo.ua →115 грнrozetka.com.ua →115 грн

Джо Стадвелл “Чому Азії вдалося”

Завдяки чому азіатські країни змогли досягнути неабияких результатів в сфері економіки та технологій? В чому суть усім відомого “економічного дива”, яким називають досягнення Сінгапуру, Китаю, Японії та Тайваню?

Джо Стадвелл вивів формулу успіху цих краї, і знає відповіді на ряд запитань, зокрема, що справді допомогло країна Азії стати одними із найрозвинутіших, яка роль держави в економічному прогресі та чи справді можна трансформувати економіку країни за короткий проміжок часу.

Чи може таке ж “економічне диво” статись і з нашою країною, знаючи потрібні для цього секрети?

Тому якщо ви цікавитесь політикою, економікою, а також хочете побудувати власний бізнес — книга “Чому Азії вдалось” допоможе в цьому.

yakaboo.ua →165 грнrozetka.com.ua →165 грн

Волтер Айзексон “Стів Джобс”

Відомий американський журналіст, автор біографій Альберта Ейнштейна та Бенджаміна Франкліна, Волтер Айзексон написав першу, яка є також єдиною, офіційну біографію Стіва Джобса. Вона була написана за участю самого засновника Apple.

Гортаючи сторінки книги “Стів Джобс”, читач не просто ознайомиться з кар’єрою всесвітньо відомого менеджера та винахідника, вона допоможе йому мислити творчо, правильно організовувати свій час та діяльність, присвячувати себе улюбленій роботі.

Замовити на rozetka.com.ua →312 грн

Дункан Кларк “Alibaba. Дім, який збудував Джек Ма”

На сьогодні бізнес Джека Ма можна сміливо назвати зменшеною моделлю розвитку Китаю. Але все починалось з інтернет-магазину, створеного в квартирі. Щоб завоювати прихильність мільйонів споживачів по всьому світу, довелось багато працювати, зазнати безліч падінь, і стільки ж разів підніматись.

В книзі “Alibaba. Дім, який збудував Джек Ма” автор Дункан Кларк описує шлях компанії, відомої також як Alieexpress. Її читають економісти, бізнесмени та політики, а схвальні відгуки книга отримала від журналів The Economist, Wall Street Journal та Financial Times.

yakaboo.ua →289 грнrozetka.com.ua →318 грн

Річард Бренсон “Шлях Virgin: як слухати, вчитися, жартувати та вести за собою”

Чи знаєте ви, які риси мають бути притаманні людині, щоб вона досягла успіху? В своїй книзі бізнес-лідер Річард Бренсон відповідає на це запитання.

Опираючись на власний досвід, а також на ділове життя політиків, науковців, бізнесменів, він відкриває секрет лідерства. Адже бути босом — це не те саме, що бути справжнім лідером. Однак цього не вистачає багатьом керівникам компаній, навіть якщо вони входять до рейтингу Fortune 500. Але засвоївши цей секрет, кожен зможе допомогти своїм працівникам відкрити їх потенціал на повну та проявити свої здібності.

Ешлі Венс “Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє”

Якщо у вас є свій бізнес чи вам надокучають думки, що в ХХІ столітті більше нема місця для нових винаходів, тоді вам варто прочитати книгу “Ілон Маск. Tesla, SpaceX і шлях у фантастичне майбутнє”.

Її можна назвати і біографією, і бізнесовим посібником. На сторінках книги розкривається життя людини-легенди, винахідника та підприємця Ілона Маска, а також історії компаній, які змінюють наш світ сьогодні.

Замовити на rozetka.com.ua →316 грн

Тоні Шей “Доставка щастя. Шлях до прибутку, задоволення і мрії”

Інколи в житті все складається так, що рідними людина вважає не лише родичів, а й тих, з ким працює, тих, для кого працює, і навіть тих, з ким конкурує. Як це — знає автор книги “Доставка щастя. Шлях до прибутку, задоволення і мрії”  Тоні Шей. На її сторінках він розповів про свої перші спроби в бізнесі, та поділився корисними порадами. які знадобляться підприємцям-початківцям.

Тоні Шею вдалось створити товариство однодумців, які, окрім всього, фанати своєї роботи, тому, виконуючи її, “доставляють щастя” не лише собі, але й іншим людям.

rozetka.com.ua →150 грнyakaboo.ua →150 грн

Джим Коллінз, Мортен Хансен “Величні за власним вибором. Невідомість, безлад та успіх — чому деякі процвітають усупереч всьому”

Ні для кого не секрет, що одним компаніям вдається подолати будь-які труднощі і триматись на плаву, в той час як інші ідуть на дно навіть через найменші проблеми. Але чому так відбувається? Які чинники спричиняють такий хід подій?

Перевіривши ряд своїх гіпотез на власному досвіді, Джиму Коллінзу і Мортену Хансену вдалось виділити певні принципи, які можуть допомогти впоратися з обставинами, знаходити правильний вихід з різних ситуацій, розбудовуючи паралельно свій бізнес.

rozetka.com.ua →183 грнyakaboo.ua →185 грнrozetka.com.ua →

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Історії успіху в бізнесі світового масштабу: добірка книг