facebook

Налетить шторм і буде грім: Україну накриють грозові дощі

Синоптики прогнозують те, що в деяких областях температура повітря може опуститися до 0 градусів.

Погода в Україні 6 квітня буде дощова та грозова погода. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптик Наталка Діденко заявила, що 6 квітня в Україні будуть дощі. Також вона прогнозує грім та грози.

Хто така Наталія Діденко
Наталія Діденко — український метеоролог, телеведуча, блогер. Працювала синоптиком в Українському Гідрометцентрі, відділі метеорологічних прогнозів. Ведуча власної авторської програми “Погода з Наталкою Діденко”, пише Вікіпедія.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Погода 6 квітня
В Україні 6 квітня буде хмарно з проясненнями. У цей день по всій Україні, крім південно-східних областей, будуть дощі з грозами. Вітер в цей день буде південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура вночі 3-8° тепла, у східних та Сумській областях 0 5° тепла; вдень 14-19°, на півдні країни до 22°; на високогір’ї Карпат вночі 0-5° тепла, вдень 5-10°”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +4
За даними meteoprog, 6 квітня в Україну буде холодно. Найнижча температура повітря буде на території Харківської області. Там температура повітря опуститься до +5…+15 градусів. Найтепліше буде в Черкаській та Кіровоградській області. Там температура повітря підвищиться до +10…+19 градусів.

Погода 6 квітня у Києві
У Києві 6 квітня буде хмарно з проясненнями. Синоптики в цей день прогнозують дощі з грозою. У цей день вітер буде південно-західний зі швидкістю 5-10 м/с.

“Температура по області вночі 3-8° тепла, вдень 14-19°; у Києві вночі 5-7° тепла, вдень 15-17°”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Налетить шторм і буде грім: Україну накриють грозові дощі