facebook

Заморозки, дощі та грози: погода принесе нові “сюрпризи”, де температура повітря опуститься до -8 градусів

У багатьох областях синоптики оголосили І та ІІ рівень небезпечності через сильні заморозки.

Погода в Україні 20 квітня буде місцями прохолодною. Синоптики прогнозують дощі та мокрий сніг. Про це повідомляє Укргідрометцентр.

Синоптики попереджають про сильні пориви вітру у південних областях – до 15-20 м/с. У Івано-Франківській та Західній областях оголошено 3 рівень небезпечності. Там можуть зійти великі снігові лавини навіть при низьких додаткових навантаженнях.

У західних, північних, Вінницькій, Черкаській, Полтавській та Кіровоградській областях синоптики прогнозують сильні заморозки. Там оголосили І та ІІ рівень небезпечності.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Погода 20 квітня
В Україні 20 квітня буде хмарно з проясненнями. У цей день синоптики прогнозують дощі у південних, центральних, Житомирській, Хмельницькій та Харківській областях. Вітер в цей день буде південно-східний зі швидкістю 7-12 м/с. Можуть бути сильні пориви вітру.

“Вночі у західних, північних та Вінницькій областях сильні заморозки 0-3°, на решті території нічна температура 3-8° тепла (на Черкащині, Полтавщині та Кіровоградщині на поверхні грунту заморозки 0-5°); вдень 11-16° тепла, на сході та південному сході країни 17-22°; на високогір’ї Карпат вночі 3-8° морозу, вдень 0-5° тепла”, – йдеться у повідомленні.

В Україні вдарить +1
За даними meteoprog, 20 квітня в Україні буде прохолодно, дощитиме. Найтепліше буде в Луганській області. Там температура повітря підвищиться до +8…+19 градусів. Найхолодніше буде у Львівській області. Там температура повітря підвищиться до +1…+13 градусів.

Погода 20 квітня у Києві
У Києві 20 квітня буде мінлива хмарність. Синоптики в цей день опадів не прогнозують. У цей день вітер буде південно-східний зі швидкістю 7-12 м/с. Через заморозки синоптики оголосили І рівень небезпечності.

“По області вночі заморозки 0-3°, температура вдень 11-16° тепла; у Києві температура вночі 1-3° тепла, на поверхні грунту заморозки 0-2°, температура вдень 13-15° тепла. Вночі 20 квітня по м. Києву очікуються заморозки 0-2”, – повідомляє Укргідрометцентр.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Заморозки, дощі та грози: погода принесе нові “сюрпризи”, де температура повітря опуститься до -8 градусів