facebook

Модні та легкі варіанти укладок на наймодніше в цьому сезоні каре

Наймоднішою стрижкою 2018 року сміливо можна назвати каре, але як укласти його швидко, щоб воно виглядало стильно і красиво – це завдання не з простих.

Для дилетантів. Але ми знаємо, які прості і модні укладки на каре можна зробити за 5 хвилин.

Якщо ви вже зважилися обрізати волосся, виберіть дату в календарі стрижок. Ну а ми допоможемо із зачісками. Ось наші улюблені укладки на каре на кожен день, які ви можете зробити самостійно в домашніх умовах.

Старий Голлівуд

Пляжні хвилі були в моді влітку, восени їх пост займуть гладкі хвилі в стилі Старого Голлівуду. І, мусимо визнати, що це одна з найбільш стильних і простих укладок для каре. Такий варіант, як у Елізабет Дебікі, з різким боковим проділом створити дуже просто. Достатньо лише озброїтися потужним феном і об’ємною металевої круглою щіткою. Пам’ятайте, щоб локони вийшли точно такі ж, як у актриси на фото, загортати їх потрібно в напрямку від обличчя. Причому тільки кінці. Ви також можете використовувати об’ємну плойку, щоб завити локони, а потім вичесати їх гарненько щіткою і укласти однією хвилею. У другому випадку зачіска вийде більш хвилястою.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

«Мальвинка»-бублик

Зачіска, як у Люсі Хейл, досить молодіжна, але дуже стильна. Ця укладка на каре відмінно підійде тим, у кого бракує довжини, щоб зробити звичайний пучок. Але краще всього зачіска виглядає на хвилястому волоссі, тому попередньо накрутіть локони. Потім розділить загальну масу волосся на дві частини – верхню частину зберіть в хвіст, начесав його трохи, і заколіть в легкий бублик.

Міні-пучок

Маленький пучок на каре, як у Емілії Кларк, виглядатиме мега стильно, якщо у вас є чолка, особливо французька або коса. Все, що потрібно – прибрати волосся у хвіст на маківці, захопивши всі бічні пасма. Нижні пасма потрібно прибрати у другий хвіст і з’єднати обидва в маленьку подобу пучка між верхівкою і потилицею. Щоб зачіска виглядала краще, подчешіть пасма на маківці.

S-локони

Все ж, більшість укладок на каре саме з розпущеним волоссям, адже довжини для повноцінної зібраної зачіски бракує. Краще за все на коротких стрижках виглядають злегка ламані локони. Вони додають об’єму, де потрібно, і кінці не закручені, як у порцелянової ляльки. Робити такі локони просто – для цього потрібен вирівнювач. Відокремте одне пасмо і, тримаючи праску паралельно їй, захопіть секцію пластинами і прокручуйте практично до кінця. Так локони виходять легкими і більш природними.

Дзеркальний блиск

Кім Кардашьян змінює відтінки і довжину волосся частіше, ніж багато хто з нас ходить за покупками. І нещодавно вона повернула до моди найстильнішу укладку на каре, яка походить з 90-х. Ми говоримо про ідеально вирівняне волосся, та настільки, щоб вони блищали, немов дзеркало. Західні ЗМІ навіть дали назву зачісці – glass hair. І ця назва відмінно підходить такій укладціі. Ідеально рівне волосся на довжину каре – ідеальний варіант для тих, хто хоче візуально витягнути обличчя, зробивши його більш худим.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Модні та легкі варіанти укладок на наймодніше в цьому сезоні каре