facebook

Всесвіт у кожному з нас: навчіться йому довіряти

Вам, мабуть, знайомі такі моменти, коли ви кажете собі “Просто довірся всесвіту”. Інколи ваше життя виглядає хаотичним, і коли все йде не так, як хотілось, ви розумієте, що потрібно здатись і повірити в те, що все вийде якнайкраще само собою.

Довіра — це практика, мистецтво, особливо в ті моменти, коли ви важко працюєте, але нічого не відбувається. Тому, щоб довіряти всесвіту, потрібне терпіння.

Якщо ви намагаєтесь розвинути його, але не помічаєте жодних змін в житті, ознайомтесь з цими 5 пунктами, які допоможуть вам навчитись довіряти всесвіту і отримувати результати.

1. Усвідомте: всесвіт всередині вас

Наш найсильніший, найпотужніший зв’язок з зірками, космосом і всім, що нас оточує і веде, насправді знаходиться всередині нас самих. Коли ми починаємо думати, що потрібно “довіритись всесвіту”, ми чомусь вважаємо, що якась зовнішня сила з’явиться в нашому житті і врятує нас від всіх проблем.

Іншими словами: ми позиціонуємо себе слабкими і залежними від якоїсь ідеї про всесвіт. Цей режим довіри до всесвіту пов’язаний з фантазією. Ми як Рапунцель, що застрягла в високій вежі, і замість того, щоб сплести свої коси та спуститись по них вниз, чекає на принца, який врятував би її.

2. Ми повинні відпустити те, що не дає нам рухатись вперед

Коли ми вживаємо фразу “Я просто повинен довіритись всесвіту”, ми можемо занадто сильно зосередитись на тому, що потрібно відпустити, однак робити це абстрактно. Насправді ж, довіряти всесвіту — це не просто надіятись на спасіння. Мова іде про практичність, ви повинні наблизитись до свого страху, вивчити його.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тому що, коли ваше прагнення до змін набагато більше аніж бажання залишитись в своїй зоні комфорту, з вами може багато чого статись, ви самі повинні творити своє майбутнє.

3. Всесвіт може допомагати нам, навіть якщо ми цього не хочемо

Ви були б, мабуть, щасливі, отримавши чек на мільйон доларів. Але якщо б це відбулось насправді, ви були б задоволені всім? Отримавши ці гроші, не прикладаючи зусиль, чи отримаєте ви впевненість в собі? Мабуть, ні.

Це б принесло вам задоволення, тим паче, що вам би не прийшлось більше турбуватись через гроші, але ніякого уроку ви не засвоїте. Тому що для цього потрібно робити щось самостійно, наприклад, рішуче налаштуватись на досягнення успіху, незважаючи на всі страхи і обмеження.

4. Інколи подарунком може бути те, що ви не отримали бажане

Якщо ви не отримали те, чого хотіли, це насправді може бути подарунком для вас. Особливо, якщо ви хотіли отримати щось легко.

Як приклад, можна навести бажання людини, щоб хтось постійно піклувався про неї. Але в такому випадку вона почне почуватись слабкою та залежною, зникне віра в себе та в свої можливості, таланти і сильні сторони. В результаті, така людина почне шукати вихід із цієї ситуації.

5. Все веде до шаленої сили любові

Підводячи підсумок, потрібно наголосити, що найкращий спосіб довіритись всесвіту — це навчитись довіряти собі. Замість того, щоб просто повторювати слово “відпускаю”, дізнайтесь, що заважає вам активізуватись та рухатись вперед. І тоді відпустіть цю конкретну думку, переконання, припущення і т.д.

Пам’ятайте: всесвіт любить вас, задовольняючи ваші потреби, навіть якщо вам це не подобається. Іноді не отримати те, що ми хочемо, набагато кращий варіант.

А любов… Все веде до любові!

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Всесвіт у кожному з нас: навчіться йому довіряти