facebook

Тисячі протестувальників і посилена охорона: Розлючений натовп мітингує під Кабміном

Люди застерігають, що влада знищить малий і середній бізнес

Підприємці, які протестували під Офісом президента України, перемістилися до будівлі Кабміну – люди вимагають від влади вислухати їхні вимоги та налагодити діалог.

Про це під час включення в ефірі ток-шоу “13” на телеканалі ZIK повідомила кореспондентка Валерія Бабич.

Протестувальники прийшли з прапорами, плакатами, вони гучно дмуть у дудки.

“Сьогодні у Києві досить неспокійно. Близько 3 годин підприємці протестували біля Офісу президента. Зараз вони прийшли під двері комітетів і до будівлі Кабміну. Люди протестують проти законів під номерами 128 та 129. Вони зобов’язують малих підприємців купувати касові апарати… також передбачені величезні штрафи. Якщо у вас раптом зникає Інтернет і касовий апарат не працює, передбачені штрафи – близько від 17 тисяч гривень починаються ці штрафи. Люди занепокоєні, адже у них навіть немає такої зарплатні – 17 тисяч гривень на місяць”, – зазначила кореспондентка.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Одна із протестувальниць зазначила, що зараз запровадження касових апаратів не на часі, оскільки торгівля знижується, і на периферії це дуже помітно.

“Нам немає за що наймати бухгалтерів, які вели б цей облік”, – каже жінка.

Інший протестувальник вважає, що у такий спосіб влада хоче перетворити підприємців на офірних цапів, позаяк на митниці існує велика “діра”, а людей хочуть змусити її закрити власним коштом.

Протестувальники також кажуть, що в Україні хочуть знищити малий і середній бізнес для того, щоб підтримати олігархів. Люди вимагають, щоб з ними поговорили представники влади та нарешті налагодився хоч якийсь діалог.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Тисячі протестувальників і посилена охорона: Розлючений натовп мітингує під Кабміном