facebook

За те, що виїхали на дорогу: водіїв карають на 700 грн – як не прилипнути

До відома водіїв

Водіїв почали штрафувати на 700 гривень, за що
Поліція взялася за порушників правил дорожнього руху, яких, на жаль, дуже багато. Як стало відомо, водія покарали за порушення правил дорожнього руху. Про це Патрульна поліція Києва у Телеграм-каналі.

Згідно з інформацією на бульварі Лесі Українки, патрульні помітили автомобіль Porsche, водій якого проїхав смугою громадського транспорту. Інспектори одразу зупинили порушника.

На водія патрульні винесли ухвалу за ч. 3 ст. 122 (Рух смугою громадського транспорту) КУпАП та відзначили йому дотримання ПДР у майбутньому.

Патрульні закликають дотримуватись правил дорожнього руху. Важливо зазначити, що за таке порушення правил дорожнього руху згідно з ч. 3 ст. 122 КУпАП передбачено штраф у розмірі 680 грн.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що в Україні забороняється не давати перевагу в русі транспортним засобам аварійно-рятувальних служб, швидкої медичної допомоги, пожежної охорони, поліції, що рухаються із включеними спеціальними світловими або звуковими сигнальними пристроями, не перевага маршрутним транспортним засобам, у тому числі порушення правил руху та зупинки на смузі для маршрутних транспортних засобів, а також порушення правил зупинки, стоянки, що створюють перешкоди дорожньому руху або загрозу безпеці руху.

За таке порушення доведеться сплатити 680 грн. Суми штрафів за порушення Правил дорожнього руху визначено Кодексом України про адміністративні правопорушення (КУпАП). Порушники сплачують штрафи на користь районного Державного казначейства за місцем реєстрації.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

За те, що виїхали на дорогу: водіїв карають на 700 грн – як не прилипнути