facebook

Батьки, запишіть номер: МОН запустило гарячу лінію з роботи шкіл та нового навчального року

Що потрібно знати

МОН запустило гарячу лінію з роботи шкіл та нового навчального року
У новому навчальному році на школярів чекає безліч «сюрпризів» та нововведень. Також повідомляється про запуск гарячої лінії “Школа офлайн”. Про це повідомляє Монограм у Телеграм-каналі.

Тепер батьки, школярі, педагоги, управлінці, представники місцевого самоврядування та громадських організацій зможуть оперативно отримати інформацію про політику «Школа офлайн» та дізнатися, що зміниться у навчанні.

Форми навчання у новому році, освіта переміщених дітей та тих, хто перебуває за кордоном, дистанційка, навчання на ТОТ, можливості для вчителів: про ці та інші теми можна буде детально дізнатися, зателефонувавши за гарячою лінією.

Як можна зв’язатися та дізнатися всю необхідну інформацію. Введіть 1545, виберіть кнопку “5”, озвучте запит оператору.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Розклад роботи:

Пн–Чт: 9:00–17:00, Пт: 9:00–16:00.

Варто нагадати, що в Україні є школи, забезпечені генераторами, і вони можуть продовжувати роботу при відключенні електроенергії. Також у таких освітніх закладах є свої котельні, які здатні забезпечити приміщення теплом.

“Таких шкіл, за даними, які нам надали регіони, понад 50%. Це означає, що ці школи навіть при відключенні електроенергії навчатимуться в очному форматі, якщо вони мають укриття і вирішують ситуацію з безпекою”, – заявив Сташков.

Крім того, він зазначив, що школа може закінчувати навчальний рік не обов’язково 30 червня, а умовно 30 травня, якщо виконали навчальну програму.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Батьки, запишіть номер: МОН запустило гарячу лінію з роботи шкіл та нового навчального року