facebook

Від ТЦК понеслося: 17 тисяч штрафу почали виписувати навіть тим, хто оновився у “Резерв+”

Неожиданно

ТЦК почали виписувати штрафи, але їх отримують не тільки порушники, а й ті, хто вчасно оновив свої дані. Про це розповів нардеп Олександр Федієнко.

За його словами, до нього звернулися громадяни, які після того, як зареєструвалися вчасно в застосунку “Резерв+” отримали там повідомлення, що треба звернутися до ТЦК для уточнення даних. Перший військовозобов’язаний не був на обліку в ТЦК, але після того, як він звернувся до ТЦК щодо уточнення даних, маючи актуалізацію через “Резерв+”, отримав штраф 17 тисяч грн.

Другий десь загубив військовий квиток, і коли прийшов оновити дані, після того, як уже це зробив через “Резерв+” отримав теж штраф 17 тисяч грн через втрату військового квитка. Третій випадок схожий на другий, але там військовозобов’язаний мав довідку від поліції про викрадення в нього документів разом із військовим квитком.

На цього громадянина також наклали штраф, але не 17 тисяч грн. “Я ходив з юристом, він допоміг оформити правильно документи. Штраф був не 17 тисяч, а 5100, – наводить депутат слова чоловіка. І додає, – Можливо керівник цього ТЦК, має якусь іншу інструкцію роз’яснення”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Усі штрафи ТЦК накладено згідно з чинним законодавством, однак, зазначив депутат, у першому випадку можна було обійтися й попередженням.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Від ТЦК понеслося: 17 тисяч штрафу почали виписувати навіть тим, хто оновився у “Резерв+”