facebook

Скелети у шафі, які ніколи не потрібно розповідати друзям

Одна з наймудріших речей, які ви можете зробити в житті, – зберегти свої секрети при собі.

Одна з наймудріших речей, які ви можете зробити в житті, – зберегти свої секрети при собі. А яка одна з найдурніших? Очікувати від інших людей, що вони справді збережуть ваші секрети. Деякі теми завжди повинні залишатися табу, навіть якщо ви розмовляєте з найближчими друзями.

Пригадуєте відому фразу: ви маєте право мовчати, і все, що ви скажете, буде використане проти вас. Неможливо не погодитися!

Сварки з родичами

Копирсання у брудній білизні публічно може принести лише коротке почуття полегшення. Наступної секунди ви пожалкуєте про все сказане. Якою б не була природа сварки, ваші родичі завжди залишаться вашими найближчими людьми у світі. Рано чи пізно відбудеться примирення. Проте неприємний осад після сварки з родичами у присутності незнайомих людей триватиме довгий час, тому краще не створювати такої проблеми і залишити всі подробиці подібних конфліктів таємницею.

Конфлікти з дітьми

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Батьки, які скаржаться на своїх дітей, виглядають нерозумно. Зрештою, чи не самі вони винні у вихованні своїх дітей? Не поспішайте розповідати своїм друзям, як ви втомилися від сплати заборгованості вашого дорослого сина або як чекаєте, коли ваша донька одружиться. Кожного разу, коли ви ділитеся такими проблемами з кимось, пам’ятайте: кожен член сім’ї цієї людини (включаючи сімейну кішку) почує приправлену і оновлену версію історії.

Кількість сексуальних партнерів

Незважаючи на те, що легковажним чоловікам часто присвоюються горді титули “альфа-самця” або “завойовника”, їхні колеги жінки в кращому разі можуть розраховувати на те, що їх назвуть “гулящою кішкою” (і це найнейтральніше з ймовірних псевдонімів). Навіть у дівчачій компанії, розповідаючи розповіді про ваші сексуальні пригоди, можна заробити собі славу легкодоступної жінки, яка не заслуговує на повагу. Якщо бажання говорити про цю тему є надто сильним, намагайтеся не вдаватися у подробиці і ніколи не відкривайте всі свої карти.

Інтимні подробиці про вашого партнера

Сексуальні фантазії людини є однією з найбільш інтимних сторін її особистості. Люди рідко поділяють такі речі з ким-небудь, крім їхніх коханців / партнерів у шлюбі, що цілком зрозуміло: більшість речей є надто інтимними. Розкриваючи ці секрети незнайомим людям, ви зраджуєте довіру вашого партнера, роблячи його об’єктом глузування. Чи хотіли б ви самі опинитися в такій ситуації, постійно усвідомлюючи насмішкуваті погляди ваших друзів і колег?

Подружня зрада

Невірність є серйозною образою, в результаті якої можна втратити сімейне життя та щастя. Якщо ви виявили невірність вашої дружини без сторонньої допомоги, і ніхто з ваших друзів не знає про цей факт, тоді, поки ви не приймете остаточне рішення (залишатись у шлюбі або розлучитися), краще не обговорювати це в компанії. В іншому випадку ставлення ваших друзів до ваш може погіршуватися. Ще важливіше, якщо ви спочатку вирішите порвати відносини зі своїм партнером, а потім вирішите пробачити його, повернення буде набагато складнішим, якщо всі будуть знати причину вашої початкової сварки.

Суперечки із свекрухою

Важко уникнути боротьби за увагу чоловіка між його дружиною та його матір’ю, і це конфлікт, який може тривати протягом усього життя. Кожного разу, навіть найдосконаліша свекруха може довести невістку до божевілля. Тим не менш, намагайтеся залишатися спокійною і нагадувати собі, що ця жінка – це людина, яка лише народила вашого чоловіка. Зрештою, якщо ваші стосунки так і не налагодяться, то ви й так не вирішите цю проблему з посторонніми. Кращий курс дій – обережно обговорити це питання з вашим чоловіком та прийняти рішення самостійно.

Фізичні недоліки вашого партнера

Коли ви дійсно впускаєте людину у своє життя, ви приймаєте її з усіма сильними сторонами та недоліками. Це означає, що ви приймаєте сторону вашого партнера і зрозумієте його незважаючи ні на що. Якщо ж, з іншого боку, ви вирішите розкривати інформацію про проблеми здоров’я вашого чоловіка, незвичні фізичні особливості або погані звички незнайомим людям, ви просто постраждаєте самі, навіть якщо ви це зробите, щоб зашкодити йому. Для сторонніх людей будуть вважати невдахою саме вас за те, ви вирішили жити з такою людиною.

Фінансові невдачі

Втрата грошей – це, мабуть, одне з найболючіших переживань. Важливо те, щоб навчитися на своїх помилках, не розголошуючи їх. Розказати всім вашим друзям, що ви постраждали від фінансового шахрайства або прогоріли на ринку, означає визнати вашу фінансову неефективність. Історія набере розголосу, і, як наслідок, ваші друзі будуть вважати вас недалекоглядним і не захочуть мати з вами фінансових справ у майбутньому.

Сімейні таємниці

Якщо уважно подивитись, у кожній сімейній історії є принаймні один неблагополучний член родини. Звичайно, дуже кортить розповісти приголомшливу історію про кузена, що мав справу з наркотиками. Але пам’ятайте – ця людина буде заплямована на все життя, все завдяки вам.

Як і все інше, дружні стосунки мають термін придатності. Врешті-решт, відносини між вами та вашими друзями можуть завершитися. Ось чому, відкривши своє серце комусь, ви можете сильно пошкодувати це в майбутньому. Тож ви, безумовно, не повинні поспішати ділитися всіма вашими секретами.

Ось простий, але ефективний спосіб, який допоможе вам тримати рот закритим

У кожного з нас є якийсь особистий “цензор”, людина, в присутності якої ви ніколи не дозволите собі недбалі висловлювання. Це може бути ваша мати, ваш чоловік чи ваш начальник. Наступного разу, коли ви захочете розповісти свої сімейні проблеми другові, просто уявіть, що цей “цензор” знаходиться поруч і чує кожне слово. Якщо ви відчуваєте, що хочете сказати щось, чого ця людина не схвалить, послухайте вашу інтуїцію і переведіть розмову в інше русло.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Скелети у шафі, які ніколи не потрібно розповідати друзям