facebook

З 30 серпня до 3 вересня: людей попередили бути готовими

Щомісяця українці зобов’язані передавати показники своїх газових та електричних лічильників. Для коректних даних необхідно “звітити” у чітко встановлений період, названо дні

До українців звернулися із важливою заявою, з 30 серпня по 3 вересня потрібно бути готовим.
В Україні визначено період, коли необхідно передати показники лічильника електроенергії. Цього разу він розпочнеться 30 серпня та триватиме до 3 вересня. Про це повідомляє інформаційний портал PMG.ua.

Передавати показники електроенергії потрібно щомісяця. Якщо бути дуже точними, то на стику поточного місяця (2 останні дні) і наступного (3 перші дні). Тобто для цього виділено 5 днів.

З огляду на такий регламентований графік, цього разу показники передати потрібно в один із днів: 30 чи 31 серпня, а також 1, 2 чи 3 вересня. Як передаються показники світла

Видання у великій кількості публікацій вже розповідало про кожен із способів передачі, але зараз узагальнено їх.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

• Один із найбільш зручних способів, яким користується дедалі більша кількість споживачів, є особистий кабінет на сайті оператора системи розподілу. Після авторизації можна ввести дані та надіслати на обробку. Це реально швидкий та простий спосіб.

• Кожен оператор системи розподілу має контакт-центр. За вказаними телефонами вони відрізняються залежно від регіону, можна продиктувати дані і оператор їх занесе в базу.

Також інноваційним та швидким вважається спосіб передачі показників лічильника електроенергії через чати однієї із соціальних мереж.

Досі залишаються давніші способи – через SMS, за допомогою електронної пошти чи продиктувати дані контролеру.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

З 30 серпня до 3 вересня: людей попередили бути готовими