facebook

Ця цифра вирішує все: число за датою народження, яке розкриє ваше минуле та майбутнє

День, коли ми народилися, має особливе значення, бо він впливає на формування нашої долі.

За датою народження можна вирахувати своє особисте кармічне число. Згідно нумерології, люди приходять у цей світ з певним досвідом попередніх утілень і завданнями на це життя, які треба обов’язково виконати. А кармічне число закладає всі події майбутнього, ставить задачу для виконання, формує характер і долю людини. Розповідаємо, як розрахувати своє кармічне число, які значення числових символів.

Як розрахувати своє кармічне число
Для розрахунку треба взяти свою дату народження. Наприклад, 25 березня 1985 року, потім додайте всі цифри цієї дати – 2+5+3+1+9+8+5=33. Отже, сума чисел – 33, але нам треба цифра від 1 до 9, тому складаємо 33, 3+3=6. Таким чином, вийшло однозначне число – 6, яке й буде кармічним числом долі.

Значення кармічного числа
Число 1. Одиниці – лідери й егоцентричні особистості. Їхнє кармічне завдання – пропрацювати свій егоїзм, тоді вони досягнуть небувалих успіхів у своєму житті. Одиницям треба вибирати ту діяльність, де вони змогли б служити людству, тоді доля їх обдарує успіхом, особистим щастям та багатством.
Число 2. Представляє партнерство та співпрацю. Двійка повинна розвивати свої комунікативні навички та вміти будувати глибокі стосунки, тоді вона буде по-справжньому щасливою. Цим людям варто вчитися не робити повторних помилок, щоб життя не відкидало їх назад. Завдання двійки – навчитися співпрацювати з іншими людьми. Якщо вони виконають цю задачу, доля буде до них дуже прихильною.
Число 3. Трійки – це творчі особистості, яким обов’язково треба йти за покликом свого серця і реалізувати свій потенціал. Це може бути музика, література, кіно чи інший вид мистецтва, де вони зможуть розкритися на повну і подарувати людству справжні шедеври. Кармічне завдання трійок – навчитися поважати інших людей. Якщо вони його не виконають, життя закриє всі шляхи до успіху та самовираження.
Число 4. Це число пов’язане з жорсткою дисципліною та відповідальністю. Якщо четвірка наполегливо працюватиме, доводитиме всі свої справи до логічного завершення, то отримає від життя купу подарунків у вигляді грошей, визнання та великого кохання. Завдання цих людей – навчитися брати на себе відповідальність за свої слова та вчинки.
Число 5. П’ятіркам доля пропонує самим обирати свій життєвий шлях. Вони можуть стати мільйонерами, прекрасними батьками чи науковцями. Головне для цих людей – вибрати життєву мету і не сходити зі свого шляху. Тоді на них чекатиме великий успіх у тому, чим вони займатимуться. Якщо п’ятірки не виконають свого завдання, на них чекатиме повне розчарування та самотність.
Число 6. Люди з таким числом повинні обов’язково створити міцну родину – це їхнє кармічне завдання. Прихильників у шістки дуже багато, але вона має вибрати того партнера, з яким зможе бути по-справжньому щасливою. У випадку невиконання цієї задачі, доля даватиме багато випробувань, щоб повернути шістку на її істинний життєвий шлях.
Число 7. Сімки повинні здійснювати прориви і не сидіти на одному місці. Якщо мету буде досягнуто, треба шукати іншу і йти до неї. Цим людям вкрай важливо передавати свій набутий досвід іншим. Вони можуть займатися психологією, езотерикою, викладанням чи журналістикою. Головне, сімки повинні нести у цей світ мудрість та натхнення, які б допомагали іншим людям у вирішенні складних завдань.
Число 8. Вісімка означає повний успіх у всьому. Головна кармічна задача цих людей – пропрацювати свою пиху і не бути марнотратними. Вісімкам все дається досить легко, адже це число символізує безкінечність. Для них важливо віднайти баланс між матеріальним та духовним, тоді їхнє життя буде суцільною смугою везіння.
Число 9 завершує цикл, тому означає повноту та мудрість. Дев’яткам вкрай важливо передавати свої знання й досвід іншим людям і займатися благодійністю. Їхнє кармічне завдання – служити людству. Якщо вони його не виконають, то доля відбиратиме у них здоров’я, особисте щастя та гроші.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Ця цифра вирішує все: число за датою народження, яке розкриє ваше минуле та майбутнє