facebook

Стосується всіх військових: інструкція, як безкоштовно вилікувати всі зуби

Будь-яка допомога військовим є необхідним кроком для забезпечення тилової стабільності у країні, що воює. І важливо висвітлювати такі моменти, щоб військові знали про це


Усі два з половиною роки масштабні бойові дії в Україні, українські захисники є стовпом незалежності держави. І ставлення до них відповідні – хороша зарплата, додаткові виплати, страхування та багато різних “плюшок”, які вказують на ставлення держави та громадян до українських військових. А тепер ще Україна запустила нову державну програму, яка допоможе військовим упорядкувати своє здоров’я.

Докладніше про те, що українським військовим пропонують нову безкоштовну послугу, повідомляє Telegram-канал “Уряд online”.

Повідомляється, що уряд запустив нову програму, згідно з якою ветерани та військові зможуть отримати стоматологічну допомогу без будь-яких фінансових витрат. Для цього у бюджеті держави передбачено 1 млрд гривень.

Вже відомо, що кожен ветеран має право на лікування зубів на суму до 24.952 гривень на рік, зокрема йдеться про видалення зубів, лікування каналів та пломбування.

Скористатися державною програмою можуть усі учасники бойових дій, люди з інвалідністю, отриманої внаслідок військових дій, а також військові, які ще не набули статусу УБД, проте продовжують залишатися на лінії бойового дотику.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Скористатися послугою можна у будь-якій медичній установі, яка співпрацює з Національною службою здоров’я України. Такі установи включатимуть компенсацію від держави за надані послуги.

Докладніше про програму можна дізнатися за коротким номером 16-77.

Важливо наголосити, що програма безкоштовного лікування зубів – це частина нової ветеранської політики уряду України, яка спрямована на створення гідних умов для адаптації, реабілітації та розвитку ветеранів війни.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Стосується всіх військових: інструкція, як безкоштовно вилікувати всі зуби