facebook

Фарбування волосся на зиму 2018-2019: модні відтінки

Який колір волосся вибрати на зиму 2018-2019 року. Модні відтінки волосся на зиму 2019 року. Тренди в окрашевании .

Beauty-індустрія дає можливість мінятися кожен сезон. У цьому нам допомагають косметичні засоби і модні тренди. Зупинимося на актуальних зимових hair-тенденціях 2018-2019 року.

Відтінок волосся – це одна з головних деталей, яка робить образ більш цілісним. Підбирати колір потрібно індивідуально, враховуючи ваш кольоротип і інші індивідуальні особливості. Ми обрали чотири модних кольори волосся, які варто спробувати в зимовому фарбуванні 2018-2019 року!

Теплий блонд

Всі відтінки теплого блонда відмінно підійдуть для зимового фарбування на 2018-2019 рік. Це допоможе освіжити обличчя і пом’якшити основні риси. Універсальний варіант – кремовий або медовий блонд, оскільки він підходить навіть для карооких дівчат. Дуже багато красивих варіацій можна побачити в Instagram-профілі у @aerysalon_jack!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Карамельний колір волосся

Спокусливий карамельний колір волосся нагадує капучіно. Такий же м’який і ніжний. Можна не міняти відтінок повністю – пофарбуте тільки деякі пасма. Вони будуть красиво виблискувати на сонечку. Відмінний варіант освіжити свою укладку!

Темний шоколад

Темний шоколад – один з відтінків коричневого. Такий колір надає виразності та насиченості. Найкраще підійде дівчатам з оливковим або смаглявим підтоном шкіри і карими очима. Боїтеся експериментів? Почніть з легкого тонування!

Мідний колір волосся

Мідний відтінок волосся підійде яскравим дівчатам з насиченим кольором очей і світлим тоном шкіри. Це виглядає дуже красиво і нагадує дорогоцінний камінь “рубін”. Готові подивитися на “дорогоцінне” фарбування?

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Фарбування волосся на зиму 2018-2019: модні відтінки