facebook

5 способів стильно підкотити джинси. ФОТО

Колись джинси підвертали через невідповідну довжини, а сьогодні це — один із способів створити стильний образ. Строгих канонів як повинні виглядати джинсові манжети,не існує, про те є кілька способів:

Джинси-скінні з вузькими манжетами:

Вузькі манжети на облягаючих джинсах візуально подовжують ноги і відкривають щиколотки, що виглядає дуже привабливо і сексуально. Підсукані скінні ідеально поєднуються з взуттям як на плоскій підошві, так і на підборах.

Для того, щоб зробити вузькі манжети на скінні, потрібно двічі загорнути джинси на один, максимум два сантиметри назовні, а потім ретельно розгладити манжети руками.

Прямі джинси з широкими манжетами

На відміну від скінні, на прямих джинсах вільного крою відмінно виглядають саме широкі манжети.

Для того, щоб зробити широкі манжети на прямих джинсах, потрібно двічі загорнути джинси на 4-5 сантиметрів назовні, а потім ретельно розгладити манжети руками.

Приховані манжети для джинсів зі стрейча

Стрейчеві джинси відмінно виглядатимуть, якщо зробити приховані манжети, підвернувши тканину всередину.

Для того, щоб зробити внутрішні манжети на джинсах з стрейча, необхідно звернути край тканини потрібної ширини назовні, пропрасувати його, а потім акуратно загорнути всередину.

Закручені манжети для джинсів у стилі “бойфренд”

Джинси “бойфренд” надають образу якусь недбалість, тому і манжети для цих штанів закручуються і виглядають більш об’ємними і “розслабленими”. До речі, стилісти наполягають на тому, що такі джинси підвертати обов’язково, адже саме ця деталь доповнює і завершує весь образ.

Манжети “нескінченність” для оригіналів

Дівчата, які люблять виділятися з натовпу, можуть поекспериментувати з незвичайним варіантом манжетів, що нагадує знак нескінченності. Такий спосіб підвернути джинси підійде як для скінні, так і для “бойфрендів”.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

5 способів стильно підкотити джинси. ФОТО