facebook

4 помилки в макіяжі, які псують ваші селфі

Не повторюйте їх, якщо хочете виглядати на фотографіях бездоганно!

Розповідаємо, як уникнути невдалих кадрів.

Помилка 1: багато пудри

«Якщо перестаратися з матуючої пудрою, обличчя виглядатиме неживим, а шкіра втратить свіжість», – говорить відомий візажист Келлі Бартлетт.

Як виправити: щоб шкіра виглядала свіжою, припудрюйте тільки проблемні зони обличчя – середину лоба, підборіддя, область під очима і крила носа. Щоб макіяж виглядав акуратно, наносьте пудру маленьким пензликом для тіней.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Помилка 2: занадто яскраві брови

«Непрозорі, темні, ніби виліплені брови виглядають неприродньо, – говорить Келлі. – Ворсисті і широкі брови – кращий варіант для селфі».

Як виправити: використовуйте туш або кольоровий гель для брів, щоб зробити волоски товщими і довшими. Заповнюйте простір між ними легкими рухами олівця. Потім причешіть їх, пом’якшуючи лінію брів.

Помилка 3: багато хайлайтеру

«Між сяйвом і блиском шкіри проходить тонка грань. Правильно нанесений хайлайтер може створити неземний, ніби сяючий зсередини образ, але забагато блиску змусить ваше обличчя сяяти як диско-куля», – пояснює Келлі.

Як виправити: для селфі найкраще підійде кремовий хайлайтер. Наносьте його легкими рухами на вилиці, зону над верхньою губою і на внутрішні куточки очей. Уникайте наносити засіб на середину щік і лоба.

Помилка 4: погано нафарбовані вії

«Для зйомок на камеру їм потрібно приділити особливу увагу. Короткі прямі вії надають погляду втомленого вигляду», – говорить Бартлетт.

Як виправити: підкрутіть вії щипцями для завивки протягом щонайменше 30 секунд. Потім нанесіть кілька шарів ультрачорної туші, щоб зафіксувати вигин. До речі, цікаве селфі може вийти, якщо ефектно прикрасити вії.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

4 помилки в макіяжі, які псують ваші селфі