facebook

Декілька порад, як доглядати за сухою шкірою взимку

Суха шкіра – не легка у догляді, особливо в холодну пору року. Але можна трохи змінити спосіб життя, щоб догляд не завдавав клопоту.

Суха шкіра – не легка у догляді, адже з нею завжди треба бути обережною та охайною. А особливо в холодну пору року. Почервоніння, лущення і розширені судини переслідують власниць цього типу шкіри і знайти правильний засіб для догляду дуже складно. Але можна трохи змінити спосіб життя, щоб косметичні засоби діяли ефективніше, а ви не нервували із-за свого зовнішнього вигляду.

Зимовий догляд для сухої шкіри

Звичайно, перше, що спадає вам на думку при догляді за сухою шкірою – це зволоження. Однак, потрібно точно знати, коли, як і в якій кількості зволожувати шкіру, аби добрі наміри не обернулися неприємностями. А на додаток до крему обов’язково змініть свої щоденні звички. І тоді зима подарує вам задоволення і радість.

Захищайтеся від холоду

Не ігноруйте теплий одяг, шарфи і рукавички, оскільки на холоді волога в нашій шкірі випаровується набагато швидше. Тому вибирайте правильний одяг і грійтеся!

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Користуйтеся зволожувачем

Довгі години в приміщеннях, де працює опалення, пересушують не тільки слизові оболонки, але і нашу шкіру. З одного боку, опалення дозволяє нам не мерзнути, а з іншого – забирає крихти вологи, які так важливі для шкіри. Вмикайте зволожувач і дуже скоро ви побачите різницю!

Не мийтеся гарячою водою

Як би вам не хотілося зігрітися під приємними струменями гарячого душа, зробіть температуру води середньою. Занадто гаряча вода висушує верхній шар, прибираючи природні олії зі шкіри. Якщо вже приймаєте гарячий душ, то не більше 10 хвилин в день і без жорстких мочалок і щіток.

Зволожуйтесь

Звичайно, куди ж без зволожуючих кремів! Емульсії, лосьйони, креми з молочною кислотою або лактатом амонію впораються з зволоженням на «відмінно»! Наносьте зволожуючий крем відразу після прийняття душу, щоб шкіра додатково утримувала вологу і не виходьте на вулицю раніше, ніж через 30 хвилин після нанесення крему.

Уникайте вовни

Вовняні волокна дуже сильно травмують ніжну суху шкіру. тому, незважаючи на всі переваги натуральних волокон, вам варто відмовитися від такого одягу, хоча б у безпосередньому контакті зі шкірою рук та обличчя.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Декілька порад, як доглядати за сухою шкірою взимку