facebook

ЯК СТАТИ НОРМАЛЬНИМ: ІНСТРУКЦІЯ

Напевно, багатьом з нас хотілося б при народженні отримати такий собі довідник з правилами, які допоможуть жити щасливо і безтурботно. Але, на жаль, усе доводиться дізнаватися на власному досвіді, якщо ми не готові прислухатися до мудрих порад тих, хто вже прожив певні обставини …

Ніколи не перекладайте відповідальність на когось

Розумію, що спокуса велика, але пошкодуйте самих себе. Тільки в той момент, коли ви внутрішньо приймете це рішення — «я автор своїх невдач і творець своїх успіхів» — ви знайдете силу.

Прийміть той факт, що минулого нема, воно залишилось за лаштунками

Нам підвладне тільки наше майбутнє, яке безпосередньо залежить від того, що ми робимо зараз, у кожну конкретну хвилину. Не чекайте, що майбутнє вам посміхнеться — зробіть так, щоб воно не могло вам не посміхатися.

Позбудьтеся ілюзії, що ви можете змінити інших людей

Підсвідомо всі ми страждаємо цією наївною помилкою, а в результаті страждаємо в прямому сенсі цього слова. Людей змінюють тільки обставини, все інше лише обман сприйняття. Дозвольте їм бути іншими, і в якийсь момент ви навіть почнете отримувати від цього задоволення.

Ми потрібні іншим сильними

Слабкими, втомленим, нещасними ми нікому не потрібні. Якщо вони роблять вигляд, що справи йдуть якось інакше, то просто вводять вас в оману. Не піддавайтеся! Погодьтеся з абсолютністю цього правила, видихніть, опануйте себе, і ви зрозумієте, що турбуватися немає чого.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Усі наші дії  матимуть певні наслідки

І, по суті, ми завжди вибираємо не те, що ми будемо робити, а те, який результат від цього отримаємо. Тому, перш ніж зробити якусь дурницю, гарненько подумайте про її наслідки, і тоді дурниць у вашому житті буде значно менше.

Не живіть так, ніби будете жити вічно

Кожен з нас помре. Це неминучий медичний факт. Можна через це страждати і мучитися, а можна опанувати себе і залишити цю тему раз і назавжди. Або не живіть так, немов ви будете жити вічно. І не живіть так, немов вмирати вам завтра. Осмисліть обидва цих твердження, і ви знайдете свій власний рецепт щасливого життя.

Робіть те, що підказує вам внутрішній голос

Якщо ви марудило питання про сенс життя, швидше за все, це просто депресія. Важливий не конкретний «сенс життя», а відчуття, що ви живете осмислено. Робіть те, що внутрішньо вважаєте важливим. Не забувайте говорити собі про це. І не женіться за успіхом. Якщо ви просто робите те, що відчуваєте важливим, успіх дожене вас сам.

Ніколи не розтрачуйте себе на тих, кому до вас байдуже

Або — навіть гірше — на тих, хто вас не любить. У цьому світі безліч людей, з якими проживати життя в радість. Просто не треба бути закритими і підозрілими.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ЯК СТАТИ НОРМАЛЬНИМ: ІНСТРУКЦІЯ