facebook

Як отримати ідеальний прес за тиждень: корисні поради

Харчуйтеся часто і маленькими порціями, а також не забувайте про воду.

Як швидко прибрати живіт? – Одне з найпопулярніших питань серед дівчат, які мріють схуднути. Передусім, не варто забувати, що схуднення – це комплексний процес, який залежить від декількох факторів. Правильне харчування, регулярні заняття спортом, режим дня і багато іншого впливає на темп і якість схуднення. Ми підготували кілька порад, як прибрати живіт швидко і без шкоди для здоров’я.

Харчуйтеся часто і маленькими порціями. Універсальний спосіб схуднення, за допомогою якого ви не будете перевантажувати організм зайвою їжею, а зробивши 2-3 годинні перерви між їжею – допоможете травній системі швидше впоратися з навантаженням. Також при такому сценарію прийому їжі поліпшується метаболізм, що тягне за собою інтенсивне розщеплення жирів.

Обмежте вживання продуктів, що містять волокна. Волокна броколі, цвітної капусти і бобових часто призводять до здуття живота, що безпосередньо впливає на його форму. Користь даних продуктів залишається, без сумніву, але якщо ви відмовитеся від них на тиждень, то помітите, що результат вас потішить.

Контролюйте вживання сирих фруктів і овочів. Прекрасний здоровий перекус – це кілька фруктів або овочів. Корисні властивості такої їжі не вимагають додаткового обговорювання, але при бажанні прибрати живіт за тиждень рекомендується їсти сирі фрукти і овочі в помірних кількостях для того, щоб не збільшувати шлунок в обсязі.

Обмежте вживання молочних продуктів. У людей, яким притаманна непереносимість лактози (гіполактазія), молочні продукти можуть викликати відчутний дискомфорт – лактоза, що міститься в молочних продуктах не переробляється через відсутність у них гена толерантності до лактози. В інших же випадках рекомендується обмежитися невеликими порціями йогурту.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вживайте більше ягід і горіхів. Ягоди – ідеальна зброя проти зайвої ваги. Науково доведено, що вживання ягід сприяє зупинці росту клітин жиру. Дослідження також показують, що люди, які їдять горіхи хоча б 2 рази на тиждень – менше схильні до повноти, ніж інші.

Пийте більше води. Вода – ідеальна рідина для здоров’я всього організму, а також хороший помічник в боротьбі із зайвою вагою. Прибрати живіт за тиждень буде набагато простіше, якщо ви будете пити багато води. При нормальному забезпеченні тіла водою, організм не запасає її – а тому набряки зменшуються, а живіт набуває більш плоскої форми.

Пийте чай. Чай з імбиром – відмінний спосіб прибрати живіт, оскільки імбир сприяє згорянню жирів і виводить гази, які утворюються внаслідок розщеплення їжі в кишечнику. Перцева м’ята діє подібно до вищезгаданого коренеплоду – додавайте її в холодний або гарячий чай.

Відмовтеся від алкоголю і газованих напоїв. Вживання алкоголю негативно позначається на стані тіла, а саме – сприяє відкладенню жирів в області живота. Те ж правило поширюється і на газовані напої, які також можуть викликати здуття.

Не забувайте про вправи. Навіть легкі і швидкі заняття фізкультурою можуть допомогти прийти до мети за короткий період. Займіться кардіо-тренуваннями, щоб прискорити процес спалювання жирів в організмі.

Вибирайте здоровий сон. Люди, які дотримуються правильного режиму сну менше схильні до переїдання і пізніх вечерь. Також хороший сон регулює баланс корисних речовин в організмі, і худнути виходить простіше і ефективніше.

Головне завдання – повірити, що ви зможете досягти результату і впевнено рухатися до своєї мети. Ви можете скласти свій графік схуднення або дотримуватися порад дієтологів, але найголовніше – це наявність мотивації і впевненість у процесі.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Як отримати ідеальний прес за тиждень: корисні поради