facebook

Дослідження: чи можна заразитися онкологічним захворюванням

Думки про можливість захворіти онкологічним захворюванням псують життя багатьох людей. Панічний страх обумовлений у першу чергу тим, що хвороба донині залишається маловивченою.

Вчені не можуть повністю пояснити причину розвитку ракових клітин, їм не вдалося знайти ефективний спосіб лікування смертельного захворювання. У зв’язку з цим існує безліч міфів про онкологію. Люди намагаються самі зрозуміти, що може зашкодити їхньому здоров’ю і спровокувати рак.

Що може спровокувати рак?

Найбільше населення хвилює вплив різних сучасних пристроїв, які здатні передавати сигнали. Наприклад, мобільні телефони або Wi-Fi. Саме їх сприймають, як головні джерела випромінювання, здатні вразити живий організм.

Багато хто впевнені, що мобільний пристрій є одним із джерел радіації. Однак фахівці пропонують використовувати спеціальний прилад і переконатися самим, що насправді мобільний не здатний виробляти іонізуюче випромінювання. Вихідні від мобільних телефонів електромагнітні хвилі не входять в діапазон радіоактивного випромінювання. Вони працюють за іншим принципом.

Крім цього існують і інші міфи про причини розвитку раку. Серед них найбільш поширеними є помилки про небезпеку мікрохвильових печей, генетично модифіковані продукти і забруднену воду. Останнім часом почастішали розмови про те, що існують ще і заразні форми раку.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Вчені відзначили, що суспільство вірить багатьом міфам, але медичні працівники та інші фахівці роблять все від них можливе, щоб пояснити людям якомога більше про небезпечні хвороби і причини їх виникнення. Однак поки спроби вчених залишаються безуспішними.

Історія з життя

Один з садівників, який багато років використовував для боротьби з бур’янами добрива одного з всесвітньо відомих фірм, подав на виробника до суду і звинуватив його продукцію в тому, що вона спровокувала у нього рак. Рішення суду було на його користь, і чоловік отримав майже $300 млн. Тим не менш, керівництво компанії стверджує, що безліч досліджень підтвердили, що гліфосат, який міститься в добриві, не може завдати шкоди організму людини. Але садівник наполягає на своєму і вважає, що саме цей компонент викликав у нього рак крові.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дослідження: чи можна заразитися онкологічним захворюванням