facebook

10 простих правил для чудового вигляду без макіяжу

Сьогодні багато дівчат проводять масу часу, намагаючись так зробити макіяж, щоб він виглядав максимально природнім. Але, дотримуючись деяких правил краси, ви можете чудово виглядати, навіть не використовуючи ніякої косметики.

Натуральність завжди була в моді. Сьогодні багато дівчат проводять масу часу, намагаючись так зробити макіяж, щоб він виглядав максимально природнім. Але, дотримуючись деяких правил краси, ви можете чудово виглядати, навіть не використовуючи ніякої косметики.

Ось 10 простих трюків, які допоможуть вам виглядати бездоганно без тонального крему, губної помади та інших косметичних засобів.

Ваші брови повинні бути ідеально доглянуті

На обличчя без макіяжу брови неминуче стають центром уваги. Форма ваших брів повинна підходити до форми обличчя. Якщо потрібно, підфарбуйте брови фарбою або хною. Вибираючи колір, переконайтеся, що він відповідає кольору вашого волосся. Якщо у вас негусті брови від народження, щоденно наносіть суміш касторової олії та вітаміну А на брови. Через кілька тижнів ви помітите дивовижну трансформацію ваших брів.

Зробіть очі виразнішими

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Щоб погляд був більш відкритим завивайте вії спеціальними щипцями, а потім нанесіть на них прозорий гель. Ви навіть можете зробити нарощування вій.

Також потрібно позбутися темних кіл під очима. Почніть з перегляду свого раціону. Темні кола можуть бути результатом дефіциту заліза або вітамінів групи В у вашому тілі (печінка та червоне м’ясо містять велику кількість цих речовин). Вибирайте креми для очей з ефектом відбілювання або ті, що мають ретинол. Дуже корисними будуть компреси з м’ятою або зеленим чаєм.

Відбіліть зуби

Яскрава усмішка додає 100 балів будь-якій зовнішності. Тому скористайтеся цим правилом, щоб виглядати ще привабливішою. Використовуйте відбілюючу зубну пасту, особливо після пиття кави або вина. Але пам’ятайте, що нею не слід зловживати, оскільки така зубна паста може бути досить жорсткою. Якщо ваші зуби сірі або жовті від природи, ви можете відбілити їх за допомогою професійної процедури у стоматолога.

Не забувайте про губи

Живлення, зволоження та помірний пілінг важливі не тільки для вашого обличчя, але й ваших губ. Використовуйте бальзами для губ, які іноді можна замінити на оливкову олію або будь-яку іншу натуральну олію. Один раз на тиждень масажуйте губи м’якою зубною щіткою або кінчиками пальців – ви повинні змочити їх і занурити у цукор заздалегідь.

Доглядайте своє волосся

Тьмяний колір волосся та стрижка, яка зроблена давно, насправді не є виграшними для обличчя без макіяжу. Вибирайте прості зачіски та натуральний колір, оскільки більш екстравагантні варіанти можуть суперечити природному вигляду. Регулярно зрізайте посічені кінці, використовуйте продукти з захистом від фену та не зловживайте засобами для укладки. Кокосова олія може додати блиску вашому волоссю. Вона також допомагає боротися з лупою, сухістю та іншими проблемами. Ополіскування волосся відварами трав (шавлія та кора дуба для брюнеток, ромашка та липа для блондинок) також зробить ваше волосся яскравішим.

Використовуйте сонцезахисний крем

Ультрафіолетове випромінювання значно збільшує появу передчасних зморшок та інших неприємних “бонусів” старіння. Воно також може призвести до раку шкіри, і люди, які мають світлу шкіру, можуть найбільше постраждати. Тому продукти з SPF повинні використовуватися не тільки влітку на пляжі, але і протягом року.

Шкірі також потрібний належний догляд

Косметологи вважають, що ми не повинні мити обличчя більше 2 разів на день. А ще краще вмиватися лише перед сном. Вранці ви можете використовувати очищуюче молоко, лосьйон або кубик льоду. Найголовніше – не терти шкіру занадто сильно, оскільки такі процедури можуть бути досить суворими. Застосування маски для обличчя (наприклад, маска з білої глини) один раз на тиждень також корисно. І якщо ваша шкіра не надто чутлива, її можна злегка почистити, використовуючи різні скраби для обличчя.

Достатньо спіть

Правильний сон (щонайменше 7-9 годин) є необхідним для підтримки вашої шкіри в ідеальному стані та для загального здоров’я. Лягайте спати до 11 години вечора, тому що після півночі організм починає виробляти один з головних “гормонів краси” – мелатонін. Спробуйте спати на спині, щоб зменшити появу потенційних передчасних зморшок.

Перегляньте свій раціон

Дослідження підтверджують прямий зв’язок між станом нашої шкіри та їжею, яку ми споживаємо. Жирна морська риба, рослинні жири, насіння та горіхи є одними з найважливіших продуктів харчування. Вони є джерелом жирних кислот, вітаміну Е і каротинів, які є основною зброєю в боротьбі з вільними радикалами. Молочні продукти також повинні бути присутні у вашому меню, оскільки вони є ключем до здорової мікрофлори.

Знайдіть свій власний колір одягу

Правильно підібраний колір вашого одягу допоможе надати правильного тону вашій шкірі, приховати недоліки та зробити зовнішність більш виразною. Шкіра без тонального крему виглядає більш блідою, і тому важливо не погіршувати ситуацію, вибираючи надмірно темні та холодні відтінки. Білий також не найкращий варіант. Найкращі – однотонні яскраві кольори: синій, бірюзовий, смарагдовий, персиковий. В ідеалі вам потрібно визначити ваш тип кольору і тоді відповідно підібрати одяг.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

10 простих правил для чудового вигляду без макіяжу