facebook

Зеленський написав потужного листа Парубію через інавгурацію: 19 травня і крапка

Зеленський написав потужного листа Парубію через інавгурацію: 19 травня і крапка
Зеленський написав жорсткий лист Парубія про інавгурацію

Обраний президент Зеленський опублікував на своїй сторінці в Фейсбук документ. Він нагадав, що 30 квітня Центральна виборча комісія офіційно оголосила результати виборів президента України.

Відповідно до закону про регламент Верховної Ради, дату та час проведення урочистого засідання українського парламенту за погодженням з новообраним президентом визначає рішення ВР. У листі Парубію він нагадав, що 30 квітня ЦВК офіційно оголосила про результати виборів президента України.

Обраний президент України Володимир Зеленський твердо наполягає на тому, щоб його інавгурація відбулася 19 травня.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

В умовах зовнішньої агресії для нашої країни надзвичайно важливо уникнути “вакууму влади” і забезпечити якнайшвидший вступ до повноважень новообраному президенту України. Пропоную провести урочисте засідання для прийняття присяги 19 травня”, – сказано в листі.
Також Володимир Зеленський висловив сподівання, що у парламенті підтримають його команду, оскільки прагне плідної співпраці із Парламентом.

Вважаю, що інавгурація має відбутися 19 травня. Саме на цій даті я наполягав і на сьогоднішній зустрічі з головами парламентських фракцій. Саме про 19 травня писав у листі голові Верховної Ради Андрієві Парубію. Сподіваюся, що народні депутати підтримають наші пропозиції на своєму засіданні 14 травня, адже нам потрібно працювати. Зокрема і з парламентом”, – зазначив політик.
“Визначеність вкрай важлива і для народу України, і для іноземних гостей, які вже висловили бажання прибути на урочистості, і для мене особисто”, – підкреслив Зеленський.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зеленський написав потужного листа Парубію через інавгурацію: 19 травня і крапка