facebook

Зеленський покине Україну: куди насамперед вирушить глава держави

Зеленський покине Україну: куди насамперед вирушить глава держави
Новообраний президент Зеленський відправиться в закордонну поїздку:

Заступник глави адміністрації президента Вадим Пристайко розповів про те, в яку країну насамперед відправиться новообраний президент України Володимир Зеленський. Про це він повідомив українським ЗМІ.

Вадим Пристайко заявив, що глава держави однією з перших відвідає Німеччину. Крім того, в даний момент опрацьовують графік на найближчу перспективу.

Заступник підкреслив, що українська сторона високо цінує підтримку Німеччини і особливо ту роль, яку в цьому відіграє безпосередньо її канцлер Ангела Меркель.

Підкреслюється, що одним з перших телефонних контактів Володимира Зеленського на посаді президента став саме розмову з Ангелою Меркель. Причому розмова мав не вітальний, а предметний характер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Крім того, в адміністрації Зеленського не бачать проблеми в тому, що канцлер Німеччини Ангела Меркель і президент Франції Еммануель Макрон провели тристоронні телефонні переговори з президентом Росії Володимиром Путіним. Так, за телефоном між Зеленським і канцлер Меркель повідомила йому, про що йшлося в розмові з Путіним.

“Давно досягнута домовленість, що нічого про Україну без України”, — підкреслив він.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Зеленський покине Україну: куди насамперед вирушить глава держави