facebook

Дружина голови фракції Народний Фронт будує у Карпатах елітний відпочинковий комплекс (ФОТО)

Фасадну фарбу для будівництва замовили з Німеччини, повідомив блогер

У селі Виженка сім’я голови фракції Народний Фронт у Верховній раді зводить чотири комерційні будинки загальною площею понад 930 квадратних метрів.

Про елітну забудову повідомив блогер Михайло Шморгун у соцмережі facebook.

«Як Ви думаєте, хто з буковинських народних депутатів так активно будується в Виженці?» — пише блогер.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як відомо, земельною ділянкою в 0,2474 гектара у Виженці володіє дружина народного депутата Максима Бурбака Тетяна. А на початку цього року, за даними держреєстру нерухомого майна, вона встигла «прикупити» ще одну ділянку 0,089 га поруч із забудовою.

«Додав фотографії зсередини (не питайте як дістав – не скажу). Там у нашого правдоборця не один будинок, там каскаді з чотирьох будинків, фасадна фарба під замовлення з Німеччини… по-богатому.

Додав фото майбутньої баньки нардепа. Зверніть увагу на кухню. Така кухня, як пояснюють експерти, коштує космічних для середньостатистичного українця коштів. Ну і при будівництві (аякже інакше) наявна охорона…», – ідеться у пості.

«Виженка – село доволі відоме. Зараз це центр зеленого туризму, а з 1859 року і до Першої світової війни тут був елітний австро-угорський курорт, куди багатії з різних куточків імперії приїжджали на відпочинок в гори», – пише видання «Чернівці Таймс».

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Дружина голови фракції Народний Фронт будує у Карпатах елітний відпочинковий комплекс (ФОТО)