facebook

Вбив і сховав тіло:жорстока розправа над дівчинкою вразила Україну.

Тіло 13-річної Інни Дубик близько двох тижнів пролежало в лісосмузі поблизу села Миронівка, де мешкала дівчинка, поки поліція не затримала підозрюваного у вбивстві. Про це повідомили в прес-службі поліції Дніпропетровської області.

«В ході оперативних заходів співробітники карного розшуку вийшли на слід 24-річного чоловіка, підозрюваного у вбивстві неповнолітньої. Він розповів обставини злочину і зізнався, де заховав тіло. Ввечері 5 липня тіло дитини зі слідами насильницької смерті виявили в лісосмузі поблизу села, де дівчинка проживала. За попереднім висновком судмедекспертизи, смерть дівчинки настала близько 2-х тижнів тому», – йдеться в повідомленні поліції.

Підозрюваний зізнався, що згвалтував дівчинку, після чого вбив і сховав тіло. Зараз він затриманий в порядку статті 208 КПК України. Двічі судимому 24-річному чоловікові загрожує кримінальна відповідальність за ч. 2 ст. 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, яка передбачає від 10 років позбавлення волі до довічного ув’язнення в залежності від рішення суду.

Відзначимо, що про зникнення дівчинки її мати повідомила поліцейським 29 червня, хоча дитина пішла з дому ще 23 числа і з тих пір не повертався.

Люди відзначили, що сім’я у дитини неблагополучна і дівчинка вже не раз тікала з дому. Волонтери шукали добровольців для прочісування територія села з метою пошуків.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Вбив і сховав тіло:жорстока розправа над дівчинкою вразила Україну.