facebook

“Тепер у нас вся сім’я така!”: Леся Нікітюк здивувала прихильників незвичним вчинком

Поповнення серед українських блогерів. Відома українська ведуча Леся Нікітюк створила Інстаграм-сторінку своєму… собаці.

Всім давно вже відомо про любов Лесі до її собаки по імені Рафаель або Рафік. Підтвердженням цього є частенькі фото зірки зі своїм улюбленцем в соцмережах.

Про створення Інстаграм-акаунту, ведуча програми «Хто зверху?» поділилася на своїй сторінці, опублікувавши допис з песиком і підписавши його так:

“Поки я бігала по гримерці, Рафік взяв у мене телефон, зробив фото і завів собі профіль в Instagram. Тож тепер у нас вся сім’я блогерів”.

Як виявилось, Лесі замало 3 мільйони підписників, тому вона вирішила створити сторінку ще й собаці. За маленький проміжок часу профіль здобув вже більше двох тисяч підписників.
Тож можна побачити, що найближчим часом собака відомої ведучої скоро стане справжньою зіркою Інстаграму.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як стверджує Леся, такого ажіотажу не було навіть коли в Інстаграмі зареєструвалася її мама. Тоді ведучій довелося видаляти коментарі не тільки хейтерів, а і її. Причиною цього стали відповіді мами на негативні коментарі фанатів. Наприклад хтось писав: “У тебе жирні коліна”. А мама: “На свої подивися!”. Або хтось пише: “А чого ти приперлася до Притули в трусах?”, на що мама відповідає їм: “Це не труси, це шорти!”.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Тепер у нас вся сім’я така!”: Леся Нікітюк здивувала прихильників незвичним вчинком