facebook

Обличчя без зморшок і вугрів, завдяки цій простій бовтанці

Закохалася в цей засіб!

Яблучний оцет для обличчя

Естетичні проблеми зі шкірою можуть виникнути в будь-якому віці і з різних причин: гормональний збій, порушення в роботі внутрішніх органів, наслідки дерматологічних захворювань. А так хочеться, щоб обличчя виглядало доглянутим і свіжим!

Натуральний яблучний оцет — чудовий підручний засіб з широким спектром дії, здатні позбавити шкіру від акне, пігментних плям і мімічних зморшок. Пропонуємо скористатися народною мудрістю , включивши яблучний оцет в домашню косметичку. Просто чудово, що його можна знайти в будь-якому продуктовому магазині, та й коштує він суцільні копійки.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як застосовувати яблучний оцет
Ефективність яблучного оцту пояснюється тим, що натуральна кислота в його складі видаляє грибки і бактерії з поверхні шкіри, нормалізує при цьому кислотно-лужний баланс. Також яблучний оцет повний вітамінів, мінералів, антиоксидантів і ферментів, необхідних нашій шкірі.

Сьогодні розповімо дорогим читачам, як правильно використовувати оцет для обличчя.

Маска від акне з яблучним оцтом

Ця масочка підійде власникам жирної проблемної шкіри: вона додає матовість, усуває забруднення і звужує пори.

Складники

2 ст. л. вівсяних пластівців
2 ч. л. меду
4 ст. л. яблучного оцту
Застосування

Пластівці подрібніть в борошно, змішайте з медом і розбавте оцтом. Нанесіть засіб на очищену шкіру обличчя, залиште на 20 хвилин, потім змийте теплою водою, нанесіть зволожувальний нежирний крем.

 

Омолоджувальна маска

Підвищує еластичність і пружність шкіри , освіжає і насичує її.

Складники

1 невеликий огірок
3 ст. л. оливкової олії
1 яєчний жовток
1/3 ч. л. яблучного оцту
Застосування

Огірок натріть на тертці, злегка вичавіть сік, додайте інші інгредієнти. Нанесіть на обличчя, шию, зону декольте. Через 15 хвилин змийте маску теплою водою. Шкіра сяє!

Лосьйон для жирної шкіри

Буває, що часу на регулярне приготування косметичних масок катастрофічно не вистачає. Радимо в такому випадку скористатися лосьйоном з яблучного оцту , який можна приготувати один раз і зберігати в холодильнику протягом 3 днів.

Складники

5 ст. л. завареного міцного зеленого чаю
1 ст. л. яблучного оцту
Застосування

Змішайте чай і оцет, протирайте обличчя отриманим лосьйоном один раз в день. Засіб добре матує шкіру, підсушує і підвищує тонус.

Маска від пігментних плям

Регулярне застосування цієї маски сприяє освітленню шкіри, зникнення плям, дрібних рубців і зморшок.

Складники

0,5 скл. води
1 ч. л. яблучного оцту
сік половини лимона
1 ст. л. меду
2 ст. л. соди
Застосування

У воді розведіть яблучний оцет і лимонний сік, потім тонкою цівкою влийте суміш в окрему ємкість з содою, помішуйте, поки не вийде трохи рідка кашка. Додайте в маску мед і добре перемішайте. Нанесіть на очищену шкіру обличчя, залиште на 10 хвилин, змийте спочатку теплою, а потім холодною водою.

Домашні косметичні засоби часом можуть дати фору дорогим салонним процедурам! Нехай ваша близька подруга теж дізнається про це, обов’язково поділіться статтею з нею.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Обличчя без зморшок і вугрів, завдяки цій простій бовтанці