facebook

Кличко «спалився» на брехні! Цього йому не пробачать… Що приховував!

Кличко спробував збрехати, що пішохідний міст коштував не 400млн., а 270млн. гривень і тут же сам себе здав!

Як повідомляють ЗМІ, Кличко давав прес-конференцію, мета якої – не допустити його відсторонення з посади голови КМДА. На його думку, це ініціюють соратники Януковича. Хоча якщо згадати 2014 рік, то саме він співпрацював з регіоналами і їх політтехнологами (Манафорт), щоб зайняти посаду мера Києва.

Як і варто було очікувати -трансляція велась на «5 каналі» Порошенка.

У конференції Кличко встиг торкнутися теми пішохідного моста, де вказав, що будівництво моста не коштувало 400 млн. гривень, а озвучена сума – сума кількох проектів, які взяли і «натягнули» на міст!

За його заявою, в дійсності міст коштував 270 млн. гривень, і така ціна діє на сьогодні. До того ж мер вказав що вони розрахувалися лише за матеріали і конструкцію.

Але буквально через кілька секунд «брехня» Кличка «спливає на поверхню», адже він додає, що з 400 млн. гривень місто заплатило лише половину, а решта коштів знаходиться на рахунках столиці.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Тепер йому доведеться довго виправдовуватися перед киянами за чергову брехню.

«Інколи краще мовчати….».

Варто зазначити, що Київська міська державна адміністрація (КМДА) обіцяє замінити пошкоджене скло на пішохідному мосту між Володимирською гіркою і аркою Дружби народів 31 липня.

Про це йдеться в повідомленні на сторінці КМДА в соціальній мережі Facebook.

“Пошкоджений скляний елемент перильних огороджень пішохідно-велосипедного моста, що з’єднує парки “Володимирська гірка” і “Хрещатий”, замінять через два дні”, – повідомляє адміністрація, посилаючись на комунальне підприємство “Інженерний центр”.

Згідно з повідомленням, 31 липня скло, знімуть і відправлять на експертизу, щоб встановити причини несправності.

Наразі фахівці вивчають відео з камер спостереження, щоб з’ясувати, чи є пошкодження скла вандалізмом. Українці ж зазначають, що це халатно виконана робота, за їхні ж до слова гроші. Це не вандалізм – а наслідок можливої розтрати та відмивання коштів – пишуть українці в мережах. Невже черговий міст, вже встиг втомитись?

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Кличко «спалився» на брехні! Цього йому не пробачать… Що приховував!