facebook

«Ти був кращий із кращих»: буковинці шоковані загибеллю поліцейського у ДТП

Друзі, родичі, колеги та знайомі поліцейського з Сокирянського району Олега Мартинюка шоковані звісткою про його загибель у дорожньо-транспортній пригоді.

Йому було лише 37 років, пише molbuk.ua

Що відомо про загиблого поліцейського

Він був родом із села Михалкове Сокирянського району Чернівецької області. Працював старшим інспектором-черговим СРПП №1 Новодністровського ВП, був капітаном поліції.

Знайомі та колеги розповідають, що Олег був чудовим поліцейським, доброю людиною, віддано ніс службу задля безпеки й захисту людей.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“Тепер Олегу назавжди 37. Без люблячого чоловіка та батька залишились дружина та трирічний син”,

“Це нестерпне горе для всіх колег, так важко втрачати друзів”,

“Ти був кращий з кращих. Дуже шкода, що тебе вже не має біля нас Олежка. Нехай земля тобі буде пухом. Спочивай з Богом друже”,

“Дуже, дуже шкода, такий молоди… Співчуваю рідним…Вічна пам’ять..”,

“Царство небесне тобі, Олежка. Ти був дуже добрий. Ми будемо тебе пам’ятати тільки таким”, – пишуть колеги та друзі Олега Мартинюка.

Нагадаємо, сьогодні, 27 листопада, у селі Білоусівка Сокирянського району у ДТП загинув поліцейський. Його 25-річна напарниця перебуває у важкому стані.

Що відомо про трагічну ДТП

За повідомленням прес-служби Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області, 35-річний водій “MAN” не врахував дорожньої обстановки, внаслідок чого причеп вантажівки занесло на зустрічну смугу руху, де він зіткнувся з автомобілем “IVECO”, яким керував 37-річний поліцейський Новодністровського відділення поліції.

У результаті зіткнення автомобілів водій “IVECO” помер, а 25-річна пасажирка отримала численні тілесні ушкодження. Наразі вона перебуває в лікарні у тяжкому стані.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

«Ти був кращий із кращих»: буковинці шоковані загибеллю поліцейського у ДТП