facebook

“При Україні такого не було”: росіяни позбавляють кримчан пляжів (ВІДЕО)

Кримський півострів із туристичної родзинки російські окупанти перетворюють на військову базу. Входи на місця для купання на узбережжі Севастополя перегородили силовики та невідомі озброєні люди, відганяючи бажаючих купуватися в морі. Обурені севастопольці у відповідь організовують мітинги.

Ситуація загострилась ще наприкінці травня. Тоді окупаційна адміністрація поширила заяву про закриття для відвідування й обмеження доступу до деяких пляжів Севастополя. Йдеться про пляжі “Ушакова балка” і “Кришталевий”.

Спочатку табу, що фактично діяло всю весну, пояснювали “поганою епідеміологічною ситуацією”, а потім “губернатор” Михайло Развожаєв визнав, що заборона пов’язана саме з повномасштабним нападом РФ на континентальну частину України.

“Примітно, що окупанти визнали правду після того, як місцевий підприємець, який втрачав “літній дохід”, проломив загороджений вхід на пляж”, – звернули увагу в Association of Reintegration of Crimea.

Обидва пляжі розташовані на південній стороні головної Севастопольської бухти, більшість території якої є “режимною” та їх перекриття означає побоювання агресора щодо можливих надводних або підводних диверсій проти суден Чорноморського флоту РФ.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Як уточнили в пабліку “Дошка Ганьби Чиновників Криму”, в Севастополі також викреслили з доступних для відвідування пляжів Міський, Мармуровий, Василі, Альбатрос, Товстун, Таврида, а ще бази відпочинку “Чайка”, “Дельфін” і “Батілиман”.

Зараз же жителі Севастополя стали виходити на мітинги проти заборони купатися через російську “спеціальну операцію” та бої в Україні.За словами місцевих жителів, вони чують “хлопки”, та лякає їх не це – а самодурство і нахабство “влади”, що позбавила їх права на відпочинок, пише Its My Media.

“За царя цей район віддали біднякам, щоб тут відпочивали, при СРСР це все збереглося, при Україні були наміри, але теж все збереглося, а прийшла “рідна гавань” і йдіть звідси”, – обурювався протестуючий пенсіонер.

 

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“При Україні такого не було”: росіяни позбавляють кримчан пляжів (ВІДЕО)