facebook

“Кращий варіант – змінити країну для проживання”: Зеленський влаштував тотальну чистку на Житомирщині. Звільнити!

У понеділок, 12 серпня, в Житомирській області проходить нарада з питання незаконного видобутку бурштину за участю президента України Володимира Зеленського та правоохоронців. Про це пише Житомир.info.

Нарада проходить в Олевській райдержадміністрації. Олевськ є центром незаконного видобутку бурштину. В ході заходу Володимир Зеленьскій доручив звільнити керівників двох райвідділів поліції. Про це він сказав після доповіді начальника Нацполіціі Сергія Князєва по боротьбі з незаконним видобутком бурштину.

“Хто такий” Пірат “Віктор Олійник? Є якісь кримінальні справи щодо цієї людини? Я не буду зараз називати всі прізвища, я думаю ці люди зараз нас слухають: кращий варіант, щоб вони збирали свої речі і змінили країну свого життя, це буде для них м’який варіант. Керівників райвідділів поліції Олевського та Овруцького району я вас дуже прошу звільнити “, – сказав Володимир Зеленський звертаючись до Князева.

Він також питав у начальника ГУНП В’ячеслава Печененка про результати боротьби з незаконним видобутком бурштину та запропонував йому звільнитися.

“Я вам рекомендую дуже покинути свій пост. Буду говорити з паном Аваковим і паном Князєвим. Може ви нормальна людина і в схемі не були, але ви не можете зробити нічого з” бурштиновими піратами “Житомирської області”, – сказав Зеленський.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Він також пообіцяв змінити главу обласного управління СБУ в Житомирській області. Крім того, Володимир Зеленський хотів почути звіт прокурора області Любомира Війтовича, але йому повідомили, що прокурор зараз знаходиться у відпустці.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“Кращий варіант – змінити країну для проживання”: Зеленський влаштував тотальну чистку на Житомирщині. Звільнити!