facebook

Не красти! У Зеленського зробили різку заяву. Такого у нашій країни ніколи не було

Новообраний міністр Кабінету міністрів Дмитро Дубілет не планував йти у владу, а хотів розвивати стартап у Великобританії.

Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

“Я прийняв одне з найскладніших рішень у своєму житті… Сім’я в шоці. Друзі в шоці. Бізнес-партнери в шоці… Та й я сам, якщо чесно, в шоці”, – написав Дубілет.

За словами міністра, найближчим часом він планував розвивати проекти monobank, Smartass (спортивний клуб і ресторан — ЕП) і Koto (мобільний банкінг у Великобританії — ЕП).

“Ще місяць тому я збирався переїхати жити в Лондон і будувати там зі своїми партнерами єдинорога (стартап-компанія, капіталізація якої досягає 1 млрд доларів протягом 5 років – ЕП)”, – заявив Дубілет.

Колишній член правління “Приватбанку” запевняє, що в складі нового уряду “зробить все можливе, щоб Україна зробила якісний ривок”.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

“А ще я обіцяю не красти. На щастя, успіх monobank дозволить мені не думати найближчі роки про матеріальний аспект. Крім того, я вірю, що велика частина молодої команди, яка сьогодні очолила Кабмін, теж не буде красти. Такого у нашій країни ніколи не було”, – написав Дубілет.

Нагадаємо, Дмитро Дубілет призначений міністром Кабміну.

Він народився у 1985 році.

У 2006 році закінчив Київський національний університет імені Тараса Шевченка, а у 2011 році – Лондонську бізнес-школу.

Працював у сфері IT. У 2010-2016 роках був IT-директором ПриватБанку у Дніпрі. Він співзасновник FinTech Band – проекту IT-послуг для українських банків, а також проекту Monobank.

У липні 2019 року став радником в.о. глави СБУ Івана Баканова.

Нагадаємо, тепер у Верхновной Раді 5 фракцій: «Слуга народу» – голова Давид Арахамія, «Опозиційна платформа – За життя» – співголови Юрій Бойко та Вадим Рабинович, Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина» – голова Юлія Тимошенко, «Європейська Солідарність» – співголови Артур Герасимов та Ірина Геращенко, «Голос» – голова Сергій Рахманін; та одну групу «За майбутнє» – співголови Віктор Бондар і Тарас Батенко.

Головою ВР став Дмитро Разумков.

Прем’єр-міністром України народні депутати обрали Олексія Гончарука.

Міністром оборони призначено Андрія Загороднюка.

Міністром закордонних справ обраний Вадим Пристайко.

Головою СБУ призначено Івана Баканова.

Генеральним прокурором став Руслан Рябошапка.

Крім того, в новому Кабміні з’явилося п’ять нових міністерств (вісім міністерств об’єднали в чотири і створено одне нове):

Мінекономрозвитку та Мінагрополітики об’єднали в Міністерство розвитку економіки, торгівлі і сільського господарства на чолі з Тимофієм Миловановым.

Міненерговугілля об’єднано з Мінекології в нове Міністерство енергетики і захисту довкілля, яке очолив Олексій Оржель.

Міністерство у справах ветеранів таі Міністерство з питань тимчасово окупованих територій об’єднані в Міністерство у справах ветеранів, тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб України, главою якого призначена Оксана Коляда.

Мінкультури і Міністерство молоді і спорту об’єднали в Міністерство культури, молоді і спорту на чолі з Володимиром Бородянським.

Нове Міністерство розвитку громад і територій України очолила Олена Бабак.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Не красти! У Зеленського зробили різку заяву. Такого у нашій країни ніколи не було