facebook

Гончарук після зустрічі із Зеленським написав заяву на звільнення, – Дубінський

У понеділок, 2 березня, відбулася зустріч президента України Володимира Зеленського та прем’єр-міністра Олексія Гончарука, після якої останній написав заяву на звільнення.

Як повідомляє “112 Україна” з посиланням на заяву народного депутата від фракції “Слуга народу” Олександра Дубінського, 3 березня, на засіданні фракції “Слуги народу” повинні обговорити відставку прем’єра. На засіданні мають бути присутні всі нардепи.

Дубінський додав, що він переконаний, що питання кадрових змін і, зокрема, звільнення Олексія Гончарука поставлять на голосування в середу на позачерговому засіданні.

Пізніше Олександр Дубінський повідомив про ймовірний новий склад Кабінету міністрів.

“Прем’єр-міністр Шмигаль. Перший віце – не знайдений. Мінекономіки – Мілованов. Мінфін – Уманський. Мін’юст – Малюська. Міносвіти – Новосад. МВС – Аваков. Нові обличчя будуть оголошені президентом сьогодні на фракції. Це: Мінветеранів, МінАПК, Мінпромисловості, Мінрегіон, МОЗ. Багато вакансій ще вільні”, –написав нардеп.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, в ЗМІ з’явилася інформація, що Олексій Гончарук написав заяву про відставку Президенту Володимиру Зеленському, однак 2 березня Олексій Гончарук терміново скликав брифінг, на якому повідомив, що не писав заяви про відставку, а чутки коментувати відмовився.

28 лютого стало відомо, що президент Володимир Зеленський розпорядився провести позачергове засідання Верховної Ради 4 березня о 16:00. Було оприлюднено порядок денний позачергового засідання Ради.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

Гончарук після зустрічі із Зеленським написав заяву на звільнення, – Дубінський