facebook

“У депутатів пільги”: поїздка Тищенко в київській маршрутці обернулася ганьбою

Народний депутат з фракції “Слуга народу” Микола Тищенко прокотився “зайцем” заради пафосного фото

Як повідомляє журналіст Василь Крутчак поспілкувався з водіїв маршрутки і опублікував відео на своїй сторінці.

Напередодні Микола Тищенко прокотився в громадському транспорті Києва, сфотографувався в салоні і опублікував пост про заходи безпеки, хоча незабаром його видалив. За словами водія, нардеп проїхав одну зупинку і вийшов, не заплативши. Ймовірно, йому потрібно було тільки зробити знімок.

“Попросив його оплатити проїзд, а він каже, що у народних депутатів є пільги на проїзд у громадському транспорті. І вийшов потім. Сів у “мерседес”, який їхав позаду, і поїхав”, – пояснив чоловік.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Маршрутник додав, що разом з Миколою Тищенко був ще один чоловік, ймовірно, охоронець.

“Коля Тищенко настільки хоче стати мером Києва, готовий навіть робити вигляд, що користується громадським транспортом, як звичайні люди. А не платить за проїзд не тому, що він поганий, а тому, що він просто не знає скільки коштує проїзд в маршрутці”, – прокоментував Василь Крутчак.

Користувачі соціальної мережі розкритикували вчинок Тищенко в коментарях:

“Микола Тищенко, ви хайпер і заєць!”; “Та не було у нього такої дрібниці))) Здачу з крупняка довго чекати”; “А за що платити, якщо йому навіть келих шампанського не запропонували і хостесс не зустріла?”; “Людина заощаджує гроші – криза, що поробиш)) це ж цілих 8 гривень)”; “Дак він в ресторанах своїх зп затримує персоналу за пів року. А тут за проїзд платити”; “В Велюр їхав а там дорого – довелося економити на маршрутці”.

Варто відзначити, що за законом народні депутати зобов’язані оплачувати проїзд в громадському транспорті – пізніше гроші компенсують з бюджету.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

“У депутатів пільги”: поїздка Тищенко в київській маршрутці обернулася ганьбою