facebook

У Запоріжжі дитина повернувся додому з кулею в нозі

На днях стало відомо про те, що в Запоріжжі хлопчикові під час дитячої гри прострелили ногу.

Таким чином, повідомляється, що стався цей інцидент в середу, 3 червня, ближче до вечора. Дитині під час гри на одній з вулиць Запоріжжя прострелили ногу. Про це повідомив інформаційний портал «Депо.Запоріжжя» посилаючись на прес-службу Національної поліції України.

Інцидент стався на вулиці Вороніна в Шевченківському районі міста. Діти грали у дворі, як раптом, дванадцятирічному хлопцю прилетіла в ногу куля пневматичного пістолета.

Дитини екстрено доставили в лікарню, де медичний спеціаліст дістав з його ноги пластикову кулю.

За даним фактом у результаті було відкрито кримінальну справу за частиною 1 статті 125, в якому йде мова про тілесному ушкодженні.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Нагадаємо, що раніше стало відомо про те, що чоловік підстрелив підлітка з мисливської рушниці. Про подробиці події повідомляє прес-служба ГУНП у Дніпропетровській області.

Правоохоронці розповіли, що інцидент стався у вівторок, 2 червня, близько 22:00 в селі Єлизаветівка Петриківського району. 47-річний місцевий житель перебував у стані алкогольного сп’яніння, в слідстві чого вирішив постріляти з мисливської рушниці. Він зробив постріл у бік кущів, але за підсумком потрапив у 16-річного хлопця, який займався спортом на березі річки.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

У Запоріжжі дитина повернувся додому з кулею в нозі