facebook

ЗНО можуть перенести на серпень або провести в онлайн-режимі, – Любомира Мандзій

Комісія затвердить показники епідеміологічної ситуації, за умов дотримання яких буде проведено ЗНО. Якщо умови не відповідатимуть показникам – іспит перенесуть.


З огляду на карантинні обмеження та складну протиепідемічну ситуацію, зовнішнє незалежне оцінювання в Україні може бути перенесене на серпень. Або ж учні здаватимуть його у дистанційному режимі. Про це в ефірі каналу «Україна 24» повідомила т.в.о. міністра освіти України Любомира Мандзій.

Ми працюємо над тим, щоб з 25 червня по 17 липня пройшла основна сесія ЗНО. Завтра буде засідання комісії, яка повинна затвердити показники епідеміологічної ситуації, за умов дотримання яких буде проведено ЗНО. Якщо умови не будуть відповідати показникам – буде перенесено на серпень, – розповіла пані Мандзій.

За її словами, наразі у відомства немає можливості провести ЗНО онлайн.

Пробне – це з використанням дистанційних технологій, а не онлайн. Ми зараз не маємо можливості верифікувати та ідентифікувати учасників, але проводимо консультації про можливість такого формату, – наголосила в.о. очільниці МОН.

Нагадаємо, що остаточне рішення щодо проведення зовнішнього незалежного оцінювання Уряд ухвалить 22 червня. Про це заявив Головний санітарний лікар Україні Віктор Ляшко.

Підтримай нашу сторінку в Facebook.

Comments

comments

Жми «Нравится» и получай только лучшие посты в Facebook ↓

ЗНО можуть перенести на серпень або провести в онлайн-режимі, – Любомира Мандзій